Екс-віагрянка на пенсії. Віра Брежнєва розповіла, як змінилося її життя після 40: “Що маємо, то маємо”

Українська співачка Віра Брежнєва активно займається сольною карʼєю і зізнається, яких змін зазнала після свого 40-річчя. Зірці стало значно легше жити.

Справжня зірка гурту “ВіаГра” і одна з найкращих українських співачок Віра Брежнєва у свої 40 років може похизуватися відмінною фігурою та станом шкіри. Ні для кого не секрет, що зірка доглядає за собою і любить проводити косметичні процедури, але є дещо, що змінилося в її догляді після того, як їй виповнилося 40 років.

Про це співачка вирішила розповісти у соціальних мережах. Як каже сама Брежнєва, вона зараз зовсім не користується фільтрами краси у соціальних мережах. На думку зірки, так жити значно легше і краще, бо істинну красу неможливо прикрасити ніякими фільтрами.

“Коли мені виповнилося 40, я перестала користуватися фільтрами у соціальних мережах, які прикрашають обличчя. Минув час, я звикла до цього і мені все більше й більше це подобається. Як у нас кажуть: “маємо, що маємо”. Тим більше, що душу ніяк не прикрасиш”, – розповіла співачка.

Віра Брежнєва розповіла, що змінилося після 40 років життя

До слова, зараз зірка активно веде сольну карʼєру і вже встигла випустити нову пісню українською мовою. У кліпі до пісні Брежнєва зʼявилася у кардинально новому образі з темним волоссям і каре. Віра каже, що ця пісня асоцієються в неї з повним переродженням і сприйняттям нової себе.

Прихильникам такий експіріенс дуже сподобався і вони похвалили зірку за перехід на українську мову у своїй творчості, а також не забули подякувати за підтримку і волонтерство. Віра з початку повномасштабного вторгнення активно допомагає Україні і робить все можливе, щоб наші люди не мали в чомусь потреби. Поки це вдається, за що українці їй дуже вдячні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини