Ірина Білик показала рідкісне фото свого 7-річного сина від росіянина, який росте повною копією свого батька

Ірина Білик стала мамою вдруге у 2015-му році, подарувавши своєму п'ятому обранцеві сина. Як виглядає хлопець та чи спілкується зі своїм батьком?

Ірина Білик — справжня Примадонна української естради, а у житті за лаштунками — богиня-серцеїдка. Відомо, що артистка цілих 5 разів жила у шлюбі, але лише двом своїм обранцям наважилася подарувати дитину.

Нині вона виховує сина від свого екс-чоловіка Аслана Ахмадова, російського фотографа, дизайнера. Маля народжувала не сама, а за допомогою сурогатної мами. Проте, це взагалі не впливає на те, скільки кохання і турботи вона дарує своєму маленькому принцу Табрізу.

Нещодавно вона показала нове фото з ним, спитавши у прихильників про те, чи варто робити зачіску дитині таку, яку вона хоче. У коментарях думки розділилися і чимало підписників порадило їй дослухатися до точки зору сина.

Ірина Білик показала рідкісне фото свого 7-річного сина від росіянина

Що відомо про батька Табріза і п’ятого чоловіка Ірини Білик?

З Асланом Ахмадовим співачка була разом чимало років. Він — російський фотограф, який дуже добре знав Людмилу Гурченко. Вони дружили, хоча чимало хто вважав, що між знаменитостями були романтичні стосунки.

Ірина Білик показала рідкісне фото свого 7-річного сина від росіянина

З Іриною ж він довго мав відносини на відстані, але до сина приїздив востаннє в Київ у 2021-му році. Фанати Білик сподівалися, що нарешті її коханий буде поруч, але дива не сталося і милий поп-діви поїхав назад у москву.

Після лютого 2022-го зірка розповідала, що її екс-обранець начебто підтримує Україну та навіть виїздив на свою історичну батьківщину, в Азербайджан. Проте, коли від Аслана поступила про його концерт в рф, артистка наголосила, що не підтримує зв’язки з ним. Ба більше, він дуже рідко приїздив до неї з сином в Україну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини