Жінки прагнуть обіймів з Сергієм Притулою: Леся Нікітюк, Маша Єфросиніна, Катерина Притула стали в чергу

Сергій Притула ніколи не був обділений жіночою увагою, але настав день, коли кожна українська жінка захотіла обійняти відомого телеведучого та головного волонтера країни.

Сергій Притула – незмінний ведучий багатьох українських розважальних проєктів, який вирішив покинути телебачення на невизначений термін. Зараз у чоловіка лише одна головна місія – зробити все, щоб Україна якомога швидше перемогла у війні з росією. Чоловік став головним волонтером країни і продовжує бути ним аж до нині.

Днями, Сергій Притула святкував іменини, з якими його вирішили привітати в Мережі колеги з шоу-бізнесу. Серед них були і його партнерка по проєкту “Хто Зверху?” Леся Нікітюк, а також Маша Єфросиніна. Зірки опублікували ніжні фотографії з чоловіком, привітавши його з днем народження.

Леся Нікітюк привітала Сергія Притулу з днем народження

Леся Іванівна, як називає її сам Притула, опублікувала серію знімків під час зйомок проєкту “Хто Зверху?”. На фотографіях зіркова “парочка” у різних кумедних костюмах під час виконання завдань на телешоу. Останній кадр наповнений особливим змістом: Леся обіймається з Притулою. Хоч їх частенько підозрювали у романі, але між ними назавжди залишилися гарні та дружні стосунки.

“Що ж, сивочолий гетьман шоу “Хто Зверху”, вітаю тебе з твоїм Днем! Бажаю міцного здоров’я, сталевих нервів і дякую за все, що ти робиш в цей нелегкий час!”, – написала Леся.

Маша Єфросиніна також вирішила привітати чоловіка, опублікувавши спільне з ним фото. Телеведуча вирішила не показуватиб багато знімків, а обмежилася одним фото, на якому Сергій обіймає Єфросиніну. Крім особистих привітань, Маша залишила посилання на збір, куди можна задонатити гроші і таким чином привітати винуватця з днем народження.

Маша Єфросиніна привітала Сергія Притулу з днем народження

Не стала винятком і сама дружина Сергія Притули. Катерина показала щирий поцілунок з коханим, привітала його з іменинами і побажала лише найкращого у житті.

Катерина Притула привітала Сергія Притулу з днем народження

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини