Наталія Сумська показала, яким був Хостікоєв у молодості: мужній міцний красень зі східною перчинкою

Популярна акторка Наталія Сумська вже давно одружена з Анатолієм Хостікоєвим. Як пара виглядала у молодості, коли об'єднала свої серця навіки?

Наталію Сумську та Анатолія Хостікоєва вважають чи не найбільш зразковою парою українського шоу-бізнесу. Вони живуть душа в душу вже багато років, виховавши чудового спільного сина В’ячеслава. Обидва досі працюють, займаючись улюбленою справою, акторством, а ще нині приділяють час благодійним виступам та розвиваються творчо.

Непересічною віхою життя цих знаменитостей є їхні молоді роки, коли зірки познайомилися та вирішили йти одним шляхом. Для кожного цей шлюб не є першим і єдиним у житті. До зустрічі з обранцем у сестри Ольги вже був досвід подружньої долі. Вона була заміжньою за кінооператором Ігорем Мамаєм, від якого народила дочку. А ось у її обранця за плечима — два розлучення.

Як виглядає та чим займається дорослий син Сумської і Хостікоєва
Наталія Сумська показала, як виглядав її чоловік у молодості

Це й не дивно, адже Анатолія завжди вважали видним чоловіком. У минулому він був головним красенем екрану і саме його взяли на роль владного турецького правителя, Султана Сулеймана. Образ Хостікоєв передав настільки добре, що склалося враження, що не актор наслідував східного володаря, а історичний діяч скопіював зовнішність зірки. До речі, в обранця Сумської — осетинське походження.

Як виглядав молодий Анатолій Хостікоєв у ролі Сулеймана
Як виглядав молодий Анатолій Хостікоєв у ролі Сулеймана

Цікаво, що після зйомок “Роксолани”, милому Наталії приписували роман з її рідною сестрою, яку він так палко притискав до себе у кадрі. Проте, артисти все спростували, адже на момент фільмування обидва мали родини.

Нагадаємо, що Анатолій Хостікоєв, як і його дружина, має дитину від колишньої. Його сина звати Георгієм і він впевнено пішов стопами творчого батька, зайнявшись акторською та телевізійною кар’єрою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини