Настю Каменських висміяли в Мережі за складне життя: прихильники помітили гру на камери і розкритикували зірку

Дружина Потапа Настя Каменських днями дала інтервʼю Маші Єфросиніній, в якому розповіла про своє складне життя. Користувачі в Мережі були обурені.

Відома українська співачка Настя Каменських вирішила дати перше за довгий час інтервʼю Маші Єфросиніній. Зірка розповіла про свої проблеми, сприйняття себе та стосунки з Потапом. Під час інтервʼю Настя чимало плакала, що викликало певний резонанс серед прихильників в Мережі.

Під час своїх розповідей про прийом ліків чи будь-який негативний стан, який тривалий час переслідував Каменських, зірка час від часу починала плакати, але дуже швидко заспокоювала себе, говорячи про те, що потрібно йти через біль і сльози – це нормально.

“Це нормально, нормально, це треба. Нехай”, – каже Каменських.

Настю Каменських розкритикували за нещирість
Настю Каменських розкритикували за нещирість

Користувачі в Мережі такого “акторства” не оцінили. Українці влаштували цілий флешмоб в Мережі, підкладаючи голос Каменських та порівнюючи її складність життя з подіями на Каховській ГЕС чи на будь-якій іншій окупованій території України.

“Люди з Херсону слухають, як Насті Каменських було складно”, – написала одна з дівчат, яка підтримала флешмоб.

Настю Каменських висміяли в Мережі
Настю Каменських висміяли в Мережі

В коментарях під інтервʼю також було не дуже багато позитивних реакцій, прихильники запідозрили Настю у нещирості:

  • Подивилася 15 хв, далі додивлюватися немає бажання. Настя відкрилася для мене ще з однієї сторони. Не закидай цей талант, пробуй себе в кіно. Марія, на мою думку, це найгірший гість на вашому каналі“,
  • “Я була надзвичайно вражена силою Тайри! Це було неймовірне інтерв’ю! А тут…тотальне розчарування. Нещирість, інфантилізм, всі ці придихання весь час, “зайки”… це драмкружок біля мікрофона… зайві кілограми – найбільша біда…”,
  • “Маша, як ви це змогли спокійно і витримано дослухати, я не знаю, респект вам. Жодної щирої відповіді. Просто гарна актриса”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини