“Набридає читати про своє прізвище”: Олег Винник обурився, що українці занадто сильно цікавляться його життям

Відомий український музикант Олег Винник висловився про те, що його ім'я останні півтора року буквально не сходить із перших шпальт. Артист зізнався, що йому це набридло

Олег Винник, відомий український музикант, з початку повномасштабної війни перебував за межами рідної країни. Раніше повідомлялось, ніби артист виїхав з України ще до 24 лютого минулого року, втім нещодавно з’ясувалось, що співак покинув країну вже в умовах великої війни. Втім, усе було законно, пояснив артист, адже він – давно не громадянин України, а є резидентом Німеччини.

Хай там як, але ім’я артиста не сходило з перших шпальт цілих півтора року. Шанувальники та пересічні користувачі мережі не втомлювались обговорювати та припускати, де нині живе артист, чим займається та від якої хвороби лікується. У першому за часи повномасштабної війни інтерв’ю Олег Винник чесно зізнався – йому набридла така підвищена увага від його шанувальників.

У коментарі для преси знаменитість зауважив, що нині в українців мають бути дещо інші пріоритети. За словами артиста, громадяни мусять думати про країну та те, як допомогти людям, які цього потребують, але аж ніяк не про нього. Олег Винник підсумував свою думку тим, що йому часом набридає заходити в мережу та бачити своє прізвище всюди.

Олег Винник зізнався, що йому набридла підвищена увага шанувальників
Олег Винник зізнався, що йому набридла підвищена увага шанувальників

До слова, в інтерв’ю знаменитість не називав конкретні імена своїх колег, які почали першими підіймати тему його відсутності. Нагадаємо, що вперше про Олега Винника заговорили Оля Полякова та Маша Єфросиніна, а потім цю тему підхопив Валерій Харчишин з гурту “Друга Ріка”, Іван Леньо з Kozak System та Юрій Горбунов.

З часом публіка продовжувала лише активніше обговорювати артиста та його раптове зникнення. Так, чималу кількість шанувальників Олега Винника цікавило, чому він так раптово зник і з якої причини вирішив не розповідати про те, чи займається благодійністю, волонтерством і підтримкою рідної країни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини