Даніель Салем оголосив про розлучення з дружиною після 17 років разом і повідомив причини: “Я ревнивий”

Відомий український ресторатор повідомив шанувальникам сумні новини. Знаменитість оголосив про розлучення зі своєю дружиною, з якою був разом близько 17 років

Даніель Салем, відомий український ресторатор, після початку повномасштабної війни поставив свою діяльність на павзу та пішов до лав армії, аби захистити рідну країну. Шанувальники продовжують цікавитись особистим життям знаменитості, втім цього разу новини з цього фронту не можуть потішити. Так, ресторатор зізнався, що офіційно розлучається зі своєю дружиною Мариною, а також повідомив, що стало причиною такого рішення.

У новому випуску шоу “Неймовірна правда про зірок” Даніель Салем поділився і дійсно неймовірною інформацією. Знаменитість зазначив, що він та його дружина Марина прийняли рішення розлучитись. Втім, про такий свій серйозний крок вони ще не повідомили спільний дочці. Журналісти поставили зірці питання про його нові стосунки, втім він відповів, що такі теми зараз не на часі.

Нині Даніель Салем перебуває у Києві у відпустці та нарешті може зустрітись зі своєю донечкою. Нині Санта-Луна, яка разом із мамою живе за кордоном, приїхала до тата в Україну, адже у школі в неї канікули. Розповідаючи про свою родину, Салем не оминув увагою і тему розлучення. За словами ресторатора, він із Мариною Салем проходять офіційний процес розірвання шлюбу.

Даніель Салем повідомив, що розлучається зі своєю дружиною Мариною після 17 років разом
Даніель Салем повідомив, що розлучається зі своєю дружиною Мариною після 17 років разом

Знаменитість чесно зізнався, що таке рішення вони прийняли ще до початку повномасштабної війни, втім із зрозумілих причин все потрібно було поставити на павзу. Тепер Даніель Салем та його майже колишня дружина відновили процес розірвання шлюбу. Не міг ресторатор не розповісти шанувальникам і про те, чому розійшовся зі своєю коханою. За словами Даніеля Салема, і він, і його дружина є дуже ревнивими. На думку зірки, саме це й могло вплинути на рішення.

Разом з тим, підсумував щемливу розповідь про розлучення артист, вони з колишньою коханою зберігають повагу одне до одного та продовжуватимуть спілкування заради виховання спільної доньки. Даніель Салем також зауважив, що бажає ексдружині щастя, як і вона йому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини