Ірина Білик показала, як виріс її син Табріз, якого вона народила від російського режисера: мамина копія

Відома українська співачка Ірина Білик вперше за довгий час показалась на спільній фотографії зі своїм молдшим сином Табрізом. Зірка продемонструвала, як виріс хлопець

Ірина Білик, відома українська співачка, нині продовджує активно будувати кар’єру. Знаменитість їздить різними країнами світу з благодійними виступами та чудовими концертами. У вільний час артистка приділяє всю свою увагу дітям, зокрема, молодшому сину Табрізу, який живе з нею. Ірина Білик доволі рідко ділиться кадрами свого нащадка, але тепер вирішила зробити виключення.

На особистій сторінці артистки в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий допис. На ньому вона показала, яким став Табріз – семирічний син співачки від третього шлюбу з російським режисером і фотографом Асланом Ахмадовим. Ірина Білик позувала поруч із нащадком, а виглядали зіркові мама й син доволі серйозними.

Ососбливо серйозний вираз обличчя вийшов у Табріза. Хлопчик навмисно стримував емоції та злегка нахилив голову, аби його погляд був націлений прямісінько в камеру. На новій фотографії Ірини Білки в Інстаграмі можна побачити, що Табріз помітно підріс і став дуже схожим на зіркову маму. Загальні риси зовнішності нагадують Білик, а ось очі та ніс дістались хлопцеві від батька.

Ірина Білик показала спільну фотографію зі своїм сином від третього шлюбу
Ірина Білик показала спільну фотографію зі своїм сином від третього шлюбу

Нагадаємо, що відома українська співачка стала мамою свого молодшого сина у третьому шлюбі з російським режисером азейрбаджанського походження Асланом Ахмадовим. Табріза виносила сурогатна мати. 2021 року з’явились перші чутки про те, що Білик розлучається з чоловіком. Пізніше артистка підтвердила поголос і пояснила, чому вони прийняли таке рішення.

За словами Ірини Білик, вони з коханим довгий час знаходились на великій відстані. Зірка продовжувала будувати кар’єру в Україні, де й мешкала. Саме з цих причин між знаменитостями охололи почуття й вони вирішили розірвати шлюб.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини