“Від чайлдфрі до багатодітного батька”: Володимир Дантес після розлучення з Дорофєєвою різко захотів дітей

Український гуморист і шоумен Володимир Дантес розкрив, як насправді ставиться до дітей своєї нової дівчини Даші Кацуріної. Артист розповів милу історію

Після першого розлучення відомий український шоумен Володимир Дантес почав стосунки з найкращою подругою своєї колишньої дружини. Знаменитість нині зустрічається з Дашею Кацуріною, в якої є двоє дітей від попереднього шлюбу. Зіркова пара гармонійно виглядає разом, адже не приховує своїх почуттів. З особливою теплотою Дантес ставиться не лише до коханої, а і до її дітей.

Про це стало відомо з нової публікації шоумена на його особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Володимир Дантес розповів милу та дуже чуттєву історію про те, чому не хоче прибирати вдома дитячий басейн. До слова, раніше знаменитість заявляв, ніби він – чайлдфрі, тобто не має бажання ставати батьком дітей. Втім, тепер Дантес мислить зовсім по-іншому.

Знаменитість чесно зізнався, що щоранку він виходить на подвір’я й бачить дитячий басейн, який там стоїть. Володимир Дантес не прибирає його, адже варто йому лише глянути на цей атрибут для розваг, зірка одразу пригадує, як дітлахи Даші Кацуріної тут веселились та гучно сміялись. Знаменитість жартома зазначив, що така мила історія – це чудове виправдання, чому він не прибирає брудну воду. Втім, додав Дантес, щоранку він мріє, аби діти якнайшвидше влаштували безлад на подвір’ї їхнього з Кацуріною дому.

Володимир Дантес розповів історію про дітей своєї дівчини Даші Кацуріної
Володимир Дантес розповів історію про дітей своєї дівчини Даші Кацуріної

У коментарях до нової публікації підписники Володимира Дантеса та його друзі висловились щодо історії, яку розповів знаменитість. Один із користувачів мережі жартома зазначив, що “від чайлдфрі до багатодітного батька – одне розлучення”. Підписник впевнений, що змінюватись у кращу сторону поруч із коханою людиною – це чудово.

Крім того, свій коментар залишила і Даша Кацуріна. Знаменитість пригадала, що насправді її бойфренд Володимир Дантес спершу не хотів купляти басейн і цікавився у неї, навіщо той взагалі потрібен. Втім, пізніше чоловік повернувся додому з надувним басейном і насосом для нього.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини