Віктор Павлік показав, який пам’ятник поставив третьому сину: антураж не гірший, ніж у чоловіка Кароль

Популярний співак Віктор Павлік побував на могилі у свого сина Павла Павліка. Як виглядає останній прихисток хлопця, який так і не зміг вибратися з недуги?

У 2020-му році Віктор Павлік пройшов таке випробування, яке тільки може наснитися у страшному сні кожному батькові: співак втратив свого дорослого сина. Павло Павлік тривалий час боровся з недугою та навіть походив хіміотерапію. На жаль, йому так і не вдалося, попри всі старання свої і близьких подолати недугу.

Для артиста втрата дитини була справжнім ударом. Зірковий чоловік не знаходив собі місця і долати йому жахливі емоції допомагала нова дружина Катя Репяхова. Саме вона була поруч весь час разом зі знаменитістю.

Дружина Віктора Павліка показала, як відсвяткувала День народження
Віктор Павлік поділився кадрами з могили свого третього сина

Також на той період припала інша халепа: Віктор тривалий час не міг налагодити хоч якісь стосунки зі своєю третьою обраницею і матір’ю померлого сина, Ларисою Созаєвою. У мережі також чимало користувачів тиснули на виконавця, добиваючись подробиць його розлучення.

Та зараз життя змінилося. Лариса вже не згадує про екс-чоловіка, але зворушливо береже пам’ять про сина, заради якого навіть не стала робити ремонт у його кімнати, аби тільки зберегти все так, як було, коли жив Павло.

Павлік-старший також не забуває про дитину. Він не раз вже говорив про те, що майже щонеділі намагається навідуватися до нього на могилу. У ці вихідні артист показав, який пам’ятник спорудив. Увіковічив хлопця у білому мармурі, на якому написані дуже зворушливі рядки. Також з постаменту посміхається здоровий позитивний юнак. Батьки підібрали найкраще фото.

Віктор Павлік поділився кадрами з могили свого третього сина

Нагадаємо, що у Віктора Павліка є ще два сини: Олександр та Михайлик, а ще дочка Христина. З усіма своїми наступниками співак спілкується, а четверту дитину виховує разом з молодою дружиною.

Популярне

Подібні новини