Юрій Горбунов показав свою єдину дочку, яка вже зробила його щасливим дідом: народилася у першому шлюбі

Ведучий Юрій Горбунов має дуже цікаве особисте життя. Дізнайтеся все про його перший шлюб та єдину дитину, яку подарувала зірці не Катерина Осадча?

Юрій Горбунов. Герой цього матеріалу зарекомендував себе, як людина сімейна. Разом з Катериною Осадчею він створив гарну родину, привівши у світ двійко синів. Для багатьох ведучі стали зразковим подружжям. Проте, мало хто знає, яким було життя шоумена до того, як він зустрів свою справжню половинку.

Відомо, що зі своєю першою обраницею шоумен був близько 20-ти років. Екс-кохану обраниці звали Людмилою, і саме вона дала знаменитості відчути себе батьком, адже обидва виховували її дочку, яку народила у своєму першому шлюбі. І хоча дівчинка не була біологічно рідною для селебріті, він всією душею її прийняв у свою родину.

Юрій Горбунов розповів про свою єдину дочку не від Осадчої

Ба більше, є інформація про те, що він її навіть удочерив. Проте, у мережі важко знайти більше однієї світлини, де Горбунов показує дитя. Її, до речі, звати Ксюшею, і вона — копія неньки.

Втім, з пані Людмилою Юрію довелося розірвати свої стосунки. Він розповідав, що розійшовся з коханою через те, що не співпадали погляди на життя в обох. Та, схоже, з дочкою він не припинив спілкуватися. Цікаво, що у 2011-му році вона народила дівчинку Поліну, зробивши свого вітчима дідом.

Катя Осадча показала, що соромиться зросту Горбунова?
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Проте, нині про неї ведучий ні слова не каже. Він з головою пішов у нові сімейні обов’язки, адже ставити на ноги двійко хлопців — задача не з простих. Тим паче під час повномасштабної війни.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов і Катя Осадча не виїздили за кордон у 2022-му році. Всі події переживали в Україні. Дружина шоумена змінила свою діяльність та вирішила присвятити себе пошуку зниклих людей.

Популярне

Подібні новини