Перукар зізналася, що не так з волоссям Наді Дорофєєвої та розповіла, чи своя шевелюра в колишньої Дантеса

Надя Дорофєєва не перестає дивувати всіх своїм витонченим стилем, але, як виявилося, багато чого зірці вдалося довершити у зовнішності завдяки майстрам перукарської справи.

Співачка Надя Дорофєєва вражає всіх своїм стилем та часто задає тренди. Зокрема чимало дівчат вподобало її фірмове фарбування волосся. Все виглядає дуже доглянуто та стильно. Нещодавно у мережі перукарка, яка мала нагоду бачити артистку у салоні і допомагати їй ставати ще вродливішою.

Експертка поділилася враженнями про фарбування знаменитості у популярній мережі ТікТок, але своє відео розпочала з дуже інтригуючої фрази:

“Що не так з окрашуванням Наді Дорофєєвої?”

Перукар зізналася, що не так з волоссям Наді Дорофєєвої

За словами спеціалістки, у виконавиці з шевелюрою все добре. Виявляється, спершу екс-дружина Володимира Дантеса прийшла просто зафарбувати минулі експерименти, які їй не сильно подобалися. Також вона хотіла полікувати локони. Цим вже займається зірка близько трьох років. Цікаво, що спершу було зроблено темний відтінок, але з плином часу вдалося вийти на більш плавний градієнт та натуральні відтінки. До речі, не раз Надію бачили у перуках, але використовувала їх вона для творчого перевтілення, наприклад, у білявку.

Перукар зізналася, що не так з волоссям Наді Дорофєєвої

Редакція сайту “Добрі новини” поцікавилася, в якому ж салоні робить процедури для своєї коси співачка. У профілі майстрині, яка розповідала про фарбування Наді є посилання на сайт місця, де створюють красу. Це — арт-колор студія “WOOW!” у Києві. Тож змінити колір дівчині, яка має такі довгі локони, як в артистки, обійдеться щонайменше у 3800 гривень.

Перукар зізналася, що не так з волоссям Наді Дорофєєвої

Нагадаємо, що Надю Дорофєєву також підозрювали у пластиці обличчя, зокрема приписували те, що вона начебто підколола губи та вилиці, але селебріті цього не підтвердила, але й не спростувала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини