Alyosha вперше показала обличчя наймолодшої доньки від Тараса Тополі: красуня схожа на маму

Відома українська співачка Альоша разом зі своїм чоловіком, артистом Тарасом Тополею, виховують трьох спільних дітей. Зіркова пара раніше ніколи не показувала, як виглядає їхня наймолодша донька

Відома українська співачка Альоша вже давно перебуває у стосунках зі своїм коханим чоловіком Тарасом Тополею. Зіркова пара завжди надихала шанувальників та змушувала вірити, що справжнє кохання існує. Знаменитості у шлюбі стали батьками трьох спільних дітей. Окрім своєї основної професійної діяльності, артисти також активно ведуть особисті сторінки у соціальній мережі Інстаграм.

Якщо побачити синів знаменитостей там можна доволі часто, то от доньку Альоша та Тарас Тополя деякий час буквально приховували. Втім, нещодавно відома українська співачка продемонструвала, яка зовнішність у її маленької дівчинки. На своїй сторінці в Інстаграмі знаменитість опублікувала фотографії своїх дітей.

Якщо старші сини зіркового подружжя мають багато спільних рис зі своїм батьком, Тарасом Тополею, то ось молодша донька знаменитостей більше схожа на свою маму. Хвилясте волосся, милий зовнішній вигляд і загальна ніжність дуже нагадують Альошу. Втім, робити висновки зарано, адже зовнішність дітей змінюється буквально за секунду.

Альоша вперше показала, як виглядає її з Тарасом Тополею молодша донька
Альоша вперше показала, як виглядає її з Тарасом Тополею молодша донька

До слова, у коментарях до нової публікації відомої української співачки користувачі мережі залишили багато невтішних коментарів. Зокрема, публіка “тикнула” зірку носом у те, що вона не має права показувати веселе життя, поки в її країні триває війна. Альоша зауважила, що хейтери, які залишають подібні слова під її записами, не можуть зрозуміти, що їхні діти перебувають під величезною загрозою.

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни відома українська співачка разом зі своїми дітьми виїхала за кордон. Знаменитість оселилась у США, де перебуває і досі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини