Зірки святкують День Конституції 2023: Камалія загорнулася у прапор, Кароль співає, Сумська дефілює у вишивці

28 червня Україна відзначає День Конституції, дуже знакове та важливе свято для всієї нації. Легенди нашої сцени, Кароль, Сумська, Камалія, Каменських вже привітали прихильників.

28 червня ми традиційно відзначаємо День Конституції. Свято пов’язане власне з ухваленням основного закону України. З цим пов’язана ціла історія: до 1996-го та після проголошення Незалежності, наша держава жила за принципами, нав’язаними під час радянської окупації та, відповідно, за конституцією СРСР від 1978-го. Цьому поклали край народні обранці як раз таки у період 27-28 червня 27 років тому. Так було закріплено  правові основи незалежної країни, суверенітет і територіальну цілісність.

З цим визначним днем сьогодні вітають прихильників зірки.

Камалія опублікувала світлину у сукні кольорів нашого стяга. Разом із Захуром, який прикрасив свій блакитний костюм чарівним жовтим метеликом, вона ефектно позувала перед камерою. Фанатам же лишила послання:

“Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава. Зі святом! Разом до Перемоги”

Зірки святкують День Конституції 2023

Тіна Кароль однією з перших опублікувала святкове відео, присвячене Дню Конституції. Вона заспівала свій хіт “Україна — це я”.

Зірки святкують День Конституції 2023

Ольга Сумська показала фото у вишиванці в українському гарному полі, привітавши таким чином прихильників.

Зірки святкують День Конституції 2023

Настя Каменських вирішила не вирізнятися яскравими образами, а просто вирішила показати фото на фоні Києва і поділитися думками у цей важливий день.

Зірки святкують День Конституції 2023

“Завдяки Конституції ми маємо право на свободу слова, на вільний розвиток нашої культури та мистецтва. Вона гарантує нам права та свободи, які ми цінуємо та захищаємо. Вона символізує нашу незалежність, нашу волю та нашу єдність”, — написала дружина Потапа.

Популярне

Подібні новини