Сміх та й годі: ось ким працював до слави і грошей Віталій Козловський – платили 25 гривень

Відомий український музикант Віталій Козловський сьогодні є одним із найпопулярніших артистів. Проте, так було не завжди, а заробітки знаменитості раніше були мізерними

Віталій Козловський, відомий український музикант, нині є одним із найпопулярніших артистів в Україні. Знаменитість після початку повномасштабної війни в Україні продовжував виступати з благодійними концертами, займатись волонтерством і допомагати українцям, які цього потребують. Нині артист служить у лавах української армії.

Втім, до популярності та солідних заробітків знаменитість починав з малого, як і всі його зіркові колеги. Раніше Віталій Козловський працював на роботі, де йому платили не так багато – навіть на ті часи, коли він лише починав власну кар’єру. Знаменитість в одному з ексклюзивних інтерв’ю розповідав, що його першою роботою стала сфера реклами.

Віталій Козловський розповів про свій перший заробіток до популярності
Віталій Козловський розповів про свій перший заробіток до популярності

Відомий український музикант Віталій Козловський в юності працював промоутером – знаменитість роздавав листівки просто на вулиці. Тоді, пригадує артист, йому платили 25 гривень за три години часу. Знаменитість стояв у столиці та пропонував пересічним послуги тієї чи іншої компанії. Втім, пізніше життя артиста закрутилось і він почав заробляти набагато більше.

До слова, після розірвання контракту з продюсером Ігорем Кондратюком у знаменитості знову почались проблеми з фінансами. Артист залишився винним своєму колишньому наставнику великі гроші та не може віддати їх і досі.

Віталій Козловський розповів, скільки заробляв до популярності та слави
Віталій Козловський розповів, скільки заробляв до популярності та слави

Нагадаємо, що нині відомий український музикант захищає країну на фронті. Артист не так давно отримав повістку та прибув до військкомату, його направили на попереднє навчання та зовсім скоро він почне службу. Віталію Козловському навіть довелось збрити свою бороду.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини