Андрій Бєдняков зізнався, що не здивований цинічним мовчанням Регіни Тодоренко: “Я з нею ніколи не дружив”

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков розповів про взаємини зі своєю колишньою колегою Регіною Тодоренко. Знаменитість зазначив, що ніколи з нею не дружив

Андрій Бєдняков свого часу здобув шалену популярність завдяки участі в проєкті “Орел і Решка”. Знаменитість об’їздив не одну країну разом із командою, а крім усього іншого навіть знайшов свою долю на проєкті – знаменитість зі своєю тоді ще майбутньою дружиною працювали пліч-о-пліч. Втім, поки одні серця з’єднуються, а дружні стосунки зароджуються, іншим людям ніколи не судилось порозумітись.

Андрій Бєдняков висловився про Регіну Тодоренко

Мова йде про напарницю Андрія Бєднякова Регіну Тодоренко. Нещодавно знаменитість на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповів про те, як ставиться до колишньої колеги. Зокрема, відомий український телеведучий запропонував своїм шанувальникам поставити йому цікаві запитання. Фанати не забарились і спитали, чи ніяк не намагалась виправдатись Тодоренко перед своїм колишнім колегою.

Андрій Бєдняков приховувати правди не став і зазначив, що його знайома Регіна Тодоренко з ним навіть не намагалась контактувати. Ведучий також заявив, що ніколи не дружив із зіркою російського телебачення – між колегами не було занадто близьких взаємин. Ба більше, знаменитість пояснив, чому не розчарований поведінкою ведучої. За словами Бєднякова, він нічого й не очікував від Регіни, тому і не залишився розчарованим.

Андрій Бєдняков розповів, як ставиться до Регіни Тодоренко
Андрій Бєдняков розповів, як ставиться до Регіни Тодоренко

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни в рідній країні Регіни Тодоренко, вона й слова не сказала про те, що відбувається на теренах України. Родичі відомої телеведучої залишаються в Одесі – місті, в якому народилась і виросла скандально відома артистка. Нині Тодоренко продовжує відмовчуватись і живе в росії, зі своїм чоловіком Владом Топаловим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини