“Квартиру сестри знесли”: Андрій Бєдняков зізнався, що сталось з його майном у рідному Маріуполі

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков розповів, що будинку, в якому жила його сестра, більше немає. Знаменитість пригадав і про квартиру своєї мами

Андрій Бєдняков, відомий український телеведучий і блогер, зазвичай – веселий і гуморний, завжди вміє покращити настрій своїм шанувальникам і розвеселити кохану дружину та доньку. Втім, коли мова йде про рідне місто знаменитості, його серце розривається на багато дрібних шматочків. Так, у новому інтерв’ю для Слави Дьоміна ведучий розповів, що сталось із його житлом у рідному Маріуполі, де він народився та виріс.

За словами знаменитості, будинку, в якому знаходилась квартира його сестри, більше немає. Його було зруйновано внаслідок наступу російської армії. Андрій Бєдняков додав, що він навіть боїться дізнаватись, чи стоїть ще дім, в якому розташована квартира його матері. Річ у тім, що найрідніша людина ведучого померла під час облоги міста. Бєдняков боїться втратити останні речі, які можуть нагадувати йому про маму.

“Це була квартира сестри. Я там був прописаний… там, де мамина квартира, начебто ще стоїть, але… я боюся питати… Вона начебто стоїть, поки що”, – відверто поділився думками в інтерв’ю для Дьоміна Андрій Бєдняков.

Андрій Бєдняков розповів про своє майно, яке залишилось у рідному Маріуполі
Андрій Бєдняков розповів про своє майно, яке залишилось у рідному Маріуполі

Знаменитість також розповів, що нині в його квартирі мешкають знайомі, які й наглядають за житлом Бєднякова. Ба більше, додав шоумен, йому зовсім не страшно, що в нього можуть забрати нерухомість – найціннішим для зірки є не майно, а те, що в ньому знаходиться. Телеведучий розповів, що у квартирі його покійної мами залишились фотографії, речі батьків, грамоти та багато інших важливих “дрібниць”, які нагадують Бєднякову про щасливе минуле.

Відомий український телеведучий зізнався, що так само не переживає і через те, що квартира його сестри була зруйнована. Андрій Бєдняков розповів, що вже встиг оформити заяву на відшкодування коштів за зруйноване житло.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини