Даніель Салем неодноразово зраджував дружину у шлюбі: тепер відома справжня причина їхнього розлучення, – ЗМІ

Відомий український шоумен Даніель Салем оголосив про розлучення з дружиною. У мережі спливли неочікувані подробиці про їхній шлюб, зокрема, про подружню невірність чоловіка

Даніель Салем, відомий український телеведучий і ресторатор, не так давно оголосив про розлучення зі своєю дружиною. Шанувальники були особливо здивовані такою новиною, оскільки зіркова пара прожила разом близько 17 років. Офіційною причиною розставання, за словами Даніеля Салема, стали ревнощі. Чоловік зізнався, що в нього та його вже колишньої дружини дуже складні характери, тому заради спільного щастя вони вирішили відпустити одне одного.

Втім, відомий зірковий блогер і пліткар Богдан Беспалов у новому відео на своєму YouTube-каналі повідомив неочікувану інформацію. За його словами, у розлученні зіркової пари винні не лише ревнощі з обох боків, але й подружня невірність. Богдан Беспалов розповів своїм підписникам, що Салем у шлюбі постійно зраджував дружину з різними жінками.

Ресторатор Даніель Салем зі своєю колишньою дружиною Марією
Ресторатор Даніель Салем зі своєю колишньою дружиною Марією

У новому випуску власного шоу на YouTube-каналі Богдан Беспалов розповів про нескінченні зради Даніеля Салема та зазначив, що подейкують, ніби знаменитість “не може зупинитися” та не має стопу. Крім того, додав зірковий блогер і пліткар, чоловік не просто так постійно з’являвся на публіці з Алхім – за інформацією Беспалов, у них був таємний роман.

Крім того, розповів блогер і про те, що знає безпосередньо від своїх інсайдерів. Інформатор Богдана Беспалова повідомив йому про те, що раніше в одному з нічних закладів Одеси сталась доволі цікава ситуація. До однієї і тієї самої відвідувачки клубу Даніель Салем підійшов тричі у різні дні, а ось з інсайдером Беспалова ресторатор намагався познайомитись двічі в одну ніч. Ба більше, додав зірковий блогер, Даніель Салем раніше ледве не кожен вечір проводив у своєму закладі, де відпочивав і розважався.

Нагадаємо, що раніше відомий український ведучий і ресторатор розповідав про те, що розлучитись він із дружиною вирішив ще до початку повномасштабного вторгнення, проте зіркова пара після 24 лютого минулого року поставила цей процес на павзу. У стосунках вони стали батьками спільної доньки Санта-Луни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини