Олег Винник збирається судитись зі своїм колишнім продюсером: звинувачує його у викраданні грошей

Відомий український музикант Олег Винник зізнався, що його професійні стосунки з колишнім продюсером закінчились на поганій ноті. Тепер артист має намір розбиратись із ексколегою через суд

Після початку повномасштабної війни відомий український співак Олег Винник виїхав за межі України. Знаменитість разом із дружиною та сином оселився у Німеччині, де залишається й до нині через проблеми зі здоров’ям. Останній рік став для артиста доволі складним, але шанувальникам про це він вирішив не розповідати. Через мовчання зірки фанати сильно обурились, а у новому інтерв’ю для Вікторії Курочки Винник усе пояснив.

Так, за словами артиста, він не з’являвся з новими дописами та фотографіями на своїх сторінках у різних соціальних мережах не через те, що йому цього не хотілось. Виявляється, розповів знаменитість під час розмови з журналісткою, його позбавили доступу до офіційних сторінок. За словами співака, зробив це його колишній продюсер Олександр Горбенко. Ба більше, додав знаменитість, його екснаставник також привласнив “кругленьку” суму, що насправді належала Виннику.

Відомий український музикант розповів, що його колега в минулому не віддавав йому кошти від YouTube-каналу. Так, на цій платформі в Олега Винника був солідний заробіток, адже там він публікував свої кліпи, за перегляди яких мав би отримувати чималі кошти. Втім, цих грошей артист, за власним зізнанням, ніколи в житті не бачив.

Олег Винник розповів про конфлікт зі своїм колишнім продюсером Олександром Горбенком
Олег Винник розповів про конфлікт зі своїм колишнім продюсером Олександром Горбенком

В інтерв’ю для YouTube-каналу “Крупним планом” Олег Винник зізнався, що раніше вже говорив з експродюсером на цю тему. Тоді Винник лояльно натякнув йому, що незадоволений тим, що не бачить своїх коштів. Артист зазначив, що одного разу до нього може прийти податкова служба та поцікавитись, куди йдуть гроші з переглядів на платформі YouTube.

“Роками кажу: “Сань, ти ж розумієш, рано чи пізно в мене податкова запитає… І я не буду відповідати за свій канал у YouTube, бо я від нього не мав цієї суми. Я ті гроші ніколи не бачив”, – пояснив свою позицію у новому інтерв’ю Олег Винник.

Нагадаємо, що Олександр Горбенко раніше цього року оголосив про розірвання ділових стосунків з українським артистом. Тоді продюсер заявив, що права на всі пісні Олега Винника належать саме його компанії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини