Не може жити без Олі Полякової: Маша Єфросиніна вперше за довгий час зустрілась із сином на концерті подруги

Відома українська ведуча та журналістка Маша Єфросиніна вперше за довгий час побачила свого молодшого сина. Зірка повела його на концерт своєї подруги Олі Полякової

Маша Єфросиніна після початку повномасштабної війни разом зі своїми дітьми переїхала жити за кордон. Із часом зірка прийняла рішення повернутись в Україну, втім дітей залишила у безпечнішому місці. Час від часу знаменитість приїжджає до Польщі, де мешкає її син, аби побачитись із ним. Так сталось і цього разу – вперше за місяць Єфросиніна зустрілась зі своєю дитиною. Про це знаменитість повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Відома ведуча розповіла, що так давно не бачила свого сина через завантажений робочий графік. Втім, тепер у Маші Єфросиніної з’явилась вільна хвилинка, яку вона, звісно, виділила на зустріч із дитиною. Одразу після зустрічі із сином Олександром зірка влаштувала для них “побачення”. Пройшло воно доволі цікавим способом – на концерті її найкращої подруги Олі Полякової.

“Приїхала до свого сина, який став таким красунчиком… щоб справити на нього враження, мама повела тебе, синочку,  куди? Їсти морозиво? Ні, на концерт Олі Полякової”, – пожартувала на своїй сторінці в Інстаграмі Маша Єфросиніна та додала, що фанати можуть звертатись до неї за порадами, як зробити перше за довгий час побачення з сином незабутнім.

Маша Єфросиніна показала свого підрослого сина Сашка та пішла з ним на концерт Полякової
Маша Єфросиніна показала свого підрослого сина Сашка та пішла з ним на концерт Полякової

Пізніше відома українська телеведуча повідомила, що разом із сином вони вперше побачили нову концертну програму Олі Полякової. За зізнанням Маші Єфросиніної, шоу розчулило всіх, хто був присутній у залі – зірка зазначила, що гості концерту української співачки плакали під її пісні. Ведуча й сама залишилась приємно вражена тим, що побачила на концерті Суперблондинки.

Розповіла відома українська ведуча й про те, що довгоочікувана зустріч залишила приємні враження і в неї, і в її сина. Знаменитість жартома назвала себе мамою від бога, адже такі розваги, як концерт Полякової, вразили дитину точно набагато більше, ніж піца.

Популярне

Подібні новини