Олена Мозгова звернулась до Олександра Пономарьова після його інтерв’ю про її зради: “Я тебе простила”

Продюсерка Олена Мозгова висловилась про свого колишнього цивільного чоловіка Олександра Пономарьова та відреагувала на його висловлювання щодо своїх зрад у минулому

Відома українська продюсерка неочікувано вирішила пригадати минуле. На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук знаменитість опублікувала архівну фотографію з колишнім цивільним чоловіком. Олена Мозгова показала, як вони з Олександром Пономарьовим виглядали разом і висловилась про їхні стосунки. Зірка заявила, що давно пробачила ексчоловікові.

На опублікованій фотографії колишні закохані позували ще зовсім молодими. Й Олену Мозгову, й Олександра Пономарьова важко впізнати, а за темними окулярами від сонця їхня зовнішність ще більше відрізняється від того, якими вони стали зараз. Знаменитості позують на фотографії у стильному на ті часи вбранні – співак носить піджак і чорну сорочку, а продюсерка яскраву шкірянку та темні джинси.

Олена Мозгова показала архівну фотографію зі своїм колишнім чоловіком Олександром Пономарьовим
Олена Мозгова показала архівну фотографію зі своїм колишнім чоловіком Олександром Пономарьовим

В описі до нещодавно опублікованої фотографії знаменитість вирішила пояснити, чому так несподівано поділилась кадрами зі своїм колишнім. Олена Мозгова зізналась, що блукала спогадами про минуле й випадково відшукала цю фотографію. Продюсерка визнала, що зроблено це фото було багато років тому, втім від нього буквально віє справжністю та приємними спогадами.

Крім того, зазначила Олена Мозгова, вона встигла пробачити своєму колишньому цивільному чоловікові Олександру Пономарьову. Ба більше, додала продюсерка, вона точно знає, що їхня зустріч була не випадковою, адже цей досвід навчив її багатьом речам.

“Я тебе простила. Все перемолотила, все пережила, все передумала, все проаналізувала. Люди зустрічаються не випадково.. ми всі одне для одного урок… Дякую за урок, ти вільний!” – прокоментувала нову фотографію відома українська продюсерка.

Нагадаємо, що раніше відомий музикант Олександр Пономарьов дав інтерв’ю, в якому розповів про стосунки з Мозговою. Тоді знаменитість зазначив, що їхній союз розпався через подружні зради продюсерки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини