“Займається піарами”: Винник зізнався, чи ображається на Полякову, Кароль й інших, хто казав про його діагноз

Відомий український музикант висловився про своїх колег, які раніше давали коментарі пресі про стан його здоров'я. Артист зізнався, чи ображається на них

Олег Винник, відомий український музикант, після початку повномасштабної війни в Україні, раптово зник з інформаційного простору. Тоді у шанувальників артиста з’явилось багато запитань до нього, втім “достукатись” до самого співака нікому не вдалось. Натомість пояснити відсутність головного вовка країни намагались його зіркові колеги. Так, наприклад, першою про причини раптового зникнення Олега Винника заговорила його подруга й колега Оля Полякова. Саме вона першою заявила на всю країну, що у співака є проблеми зі здоров’ям.

Втім, артист на свою подругу не ображається. Принаймні так він сказав у новому інтерв’ю для YouTube-каналу “Крупним планом”. Знаменитість заявив, що не може сердитись на свою колегу, адже вона не видала назви діагнозу, який Виннику поставили лікарі. Втім, додав артист, співачка точно знала, чим саме він хворіє.

“І слава Богу, що вона залишається тією людиною, яка гідна, знає, що казати”, – висловився про відому українську співачку у новому інтерв’ю Олег Винник.

Олег Винник зізнався, як ставиться до колег, які говорили про його здоров'я
Олег Винник зізнався, як ставиться до колег, які говорили про його здоров’я

Крім того, додав відомий український музикант, він не намагався ховатись від своїх колег. Артист зізнався, що кожен із представників вітчизняного шоубізу міг легко з ним сконтактувати та поцікавитись станом його здоров’я та самопочуттям. Так, наприклад, артист спілкувався з Тіною Кароль і навіть Слава Дьомін просив у нього інтерв’ю.

Втім, від прохання Дьоміна артистові довелось відмовитись через стан свого здоров’я. Тоді Олег Винник зізнався, що журналіст не став у нього розпитувати, що саме з ним сталось, а співак зрадів, що інтерв’юер “не займається піарами”. Втім, є в українському шоубізнесі й такі знаменитості, в яких головний вовк країни сильно розчарувався. Їхніх імен артист вирішив не називати, втім загадково зазначив, що він розуміє, “звідки ноги ростуть”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини