Одразу після весілля одягнув у калоші: Володимир Остапчук відвіз дружину до батьків працювати на городі

Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук відвіз свою новоспечену дружину в рідне місто. Там зіркова пара допомагала батькам поратись на городі

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, крім своєї основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться з підписниками подробицями свого життя, зокрема, розповідає про гармонійні стосунки з третьою дружиною Катериною Полтавською.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікував фотографії, які були зроблені вдома у його батьків. Володимир Остапчук разом із дружиною поїхав у гості до рідних, аби допомогти їм із роботою на городі та в саду. Зіркова пара продемонструвала шанувальникам, як вбралась у дачні образи – старий одяг і калоші. Знаменитості залюбки допомагали рідним.

Володимир Остапчук показав, як із Катериною Полтавською приїхав до батьків
Володимир Остапчук показав, як із Катериною Полтавською приїхав до батьків

У рідній Умані батьки відомого українського шоумена знайшли для нього з коханою роботу. Так, Володимир Остапчук і Катерина Полтавська зібрали черешню та допомогли рідним підгорнути картоплю. Влітку на городі та у власному саду завжди достатньо роботи, тому можна з упевненістю сказати, що ні ведучий, ні його зіркова дружина в гостях у батьків не сумували.

Володимир Остапчук показав, як із дружиною порався на городі
Володимир Остапчук показав, як із дружиною порався на городі

У коментарях до нових фотографій підписники відомого українського ведучого залишили чимало коментарів, а також вирішили трішки пожартувати. Зокрема, користувачі мережі зазначили, що батьки Остапчука, ймовірно, дуже шоковані, адже той кожного разу приїжджає у гості з новою дівчиною. Крім того, шанувальники ведучого зазначили, що їм важко уявити його колишню дружину Христину Горняк у такій самій ситуації – поки вона працює на городі. Хай там як, але шанувальники таки зазначили, що всі опубліковані фотографії вийшли дуже домашніми й теплими, а також – сімейними.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини