“Хто не знав”: Володимир Остапчук зізнався, що він каблук – Полтавська взяла телеведучого під контроль

Володимир Остапчук майже рік будує стосунки з Катериною Полтавською. Чоловік не розповідав, хто у стосунках головний, але вирішив привідкрити цю таємницю.

Про стосунки Володимира Остапчука і Катерини Полтавської досі не припиняють говорити та дізнаватися цікавенькі подробиці з їхнього особистого життя. Досить відчутна різниця у віці не дає спокою прихильникам, але закоханим такий нюанс аж ніяк не заважає, вони можуть з легкістю знайти спільну мову і продовжують тішити прихильників щасливим життям.

Відкритим питанням завжди залишається розмова про те, хто головний у стосунках представників шоу-бізнесу. Звісно, кожному чоловікові хочеться довести свою першість, але це не про Володимира Остапчука. Телеведучий з легкістю в жартівливій манері зізнався, що головна у стосунках саме Полтавська.

Володимир Остапчук зізнався, що він каблук
Володимир Остапчук зізнався, що він каблук

Про це стало відомо зі сторіз Володимира. Чоловік опублікував фотографію на фоні одного з магазинчиків у місті Умань і написав, що цей магазин належить саме йому. Здавалося б, тут немає нічого особливого, якби не одна маленька деталь: магазин називається “Каблук”. Саме таким чином Володимир зізнався, що “заправляє” у їхніх з Катериною стосунках саме молода дівчина.

“Хто не знав, у мене є магазин в Умані”, – написав чоловік.

Володимир Остапчук зізнався, що він у стосунках каблук
Володимир Остапчук зізнався, що він у стосунках каблук

До речі, перед цим зізнанням стало відомо, що сімейного бюджету, як такого, в пари також немає. За все платить Володимир, а Катерина робить чоловікові лише подарунки: одяг, аксесуари і таке інше. Закоханих влаштовує такий формат ведення бюджету, тому поки ніхто з них ні на що не скаржиться. Не дивлячись на це, Катерина не сидить в Остапчука на шиї, а також працює і заробляє на свої власні потреби, але в разі чого вона завжди може покластися на свого обранця.

Популярне

Подібні новини