Оля Полякова розповіла про проблеми зі здоровʼям: витратила на одні ліки майже 9 тисяч гривень

Українська співачка Оля Полякова багато розповідає про своє дозвілля та подорожі. Під час однієї з подорожей в неї почалися проблеми зі здоровʼям, а лікування влетіло в копієчку.

Останнім часом Оля Полякова перебуває за кордоном. Зірка розповідає, що вона вже звикла до постійної зміни обстановки, клімату, виснажливих перельотів та довгих подорожей. Артистка завжди добре себе почуває і якщо скаржиться на здоровʼя, то це дуже незначні “болячки”: легенька втома, недосип, потягнула мʼязи чи щось подібне, але цього разу здоровʼя співачки її підвело. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що трапилося.

Під час однієї зі своїх поїздок до Лондона Оля Полякова сильно прихворіла. Щоб не давати хворобі прогресувати, співачка вирішила піти до аптеки та купити всі необхідні ліки, але ціни в Лондоні залишають бажати кращого. Як розповіла зірка, вона витрачала близько девʼяти тисяч гривень на необхідні препарати.

Оля Полякова розповіла про проблеми зі здоровʼям

Оля була вкрай обурена такими високими цінами, але вона відчувала сильну слабкість у тілі, втому та нетиповий головний біль. У звʼязку з цим вона прийняла рішення закупитися необхідними ліками, щоб їй якомога швидше стало краще. Також артистка купила в місцевій аптеці тест на корону, але його результати ще поки не відомі. Якщо щось буде не в порядку, співачка обовʼязково розповість про це прихильникам.

Сподіваємося, Оля вже почуває себе значно краще, а результат тесту негативний і зірка не буде змушена сидіти на карантині та приймати безліч дорогих пігулок, щоб вилікуватися від недуги. Прихильники в Мережі підтримують Олю Полякову і бажають їй ретельніше слідкувати за своїм самопочуттям, пити пігулки і не нехтувати зайвими походами до лікарів, якщо виникає така нагальна потреба.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини