Проводить час з колишньою дружиною як ні в чому не бувало: Слава Дьомін показав прогулянку з екс-коханою

Відомий український телеведучий Слава Дьомін тривалий час не перебуває у стосунках, але це не заважає йому проводити час з колишньою дружиною.

Ні для кого не секрет, що Слава Дьомін не проти того, щоб проводити час зі своєю екс-дружиною. Колишні закохані разом виховують спільного сина і перебувають у досить хороших стосунках. Як виявилося, днями Слава Дьомін провів своїх вихідні з колишньою дружиною та сином. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як чоловік провів час з рідними людьми.

Подробицями з прогулянок телеведучий вирішив поділитися у соціальних мережах. У сторіз шоумена можна було побачити вже зовсім дорослого сина, яким проводить зі своїми батьками час на пікніку. Для цього вони обрали культурний захід на артзаводі “Платформа”. Колишня дружина Слави Дьоміна грала у баскетбол з сином, а потім дружня родина насолоджувалася переглядом цікавого мультфільму.

“Якось за останні два місяці син так виріс! Краш!”, – описує Дьомін свого дорослого сина.

Слава Дьомін показав спільну прогулянку з екс-дружиною та сином
Слава Дьомін показав спільну прогулянку з екс-дружиною та сином

Для виходу на прогулянку Слава обрав футболку кольору хакі зі штанами, а його син обрав для себе білу футболку, чорні шорти та спортивне брендове взуття з високими шкарпетками. Що стосується екс-дружини Дьоміна – жінка вирішила також не вигадувати ніяких вишуканих образів. Ксенія була в класичних джинсах, чорній футболці та білих стильних кросівках.

Слава Дьомін показав спільну прогулянку з екс-дружиною та сином
Слава Дьомін показав спільну прогулянку з екс-дружиною та сином

Слава намагається приділяти своєму синові якомога більше часу, але не забуває і про спілкування зі своєю колишньою дружиною. Прихильники чоловіка в Мережі припускають, що вони відновили свої стосунки, але підтвердження цьому поки ніякого не було. Слава не проти показати в Мережі спільне дозвілля лише зі своєю колишньою, чим провокує вже більше розмов про воззʼєднання пари.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини