З бавовною в руках та стрункими ногами у кадрі: співачка Даша Астафʼєва показала нову сміливу фотосесію

Скандальна співачка Даша Астафʼєва не проти похизувати своєю фігурою у соціальних мережах. Днями зірка опублікувала нову серію знімків з бавовною в руках.

Відома українська співачка Даша Астафʼєва, крім талановитого голосу, володіє відмінним стилем та фігурою. Дівчина залюбки показує прихильникам свої нові зйомки, а також не забуває розповідати про подробиці зі свого особистого життя. Цього разу артистка опублікувала нову серію сміливої фотосесії з гілочкою бавовни в руках.

Для образу співачка обрала чорну приталену сукню, яку дуже добре підкреслює переваги фігури Астафʼєвої. Навіть за довжиною міді не вдалося приховати розкішних ніг, яким може позаздрити кожна українська дівчина. Доповнила образ зірка яскравими червоними туфлями на невеличкому підборі, ніжним стриманим макіяжем та зібраним волоссям у пучок.

Даша Астафʼєва показала кадри з нової фотосесії
Даша Астафʼєва показала кадри з нової фотосесії

Головною зіркою, крім самої Даші, стала гілочка бавовни, яка для кожного українця набула зовсім іншого сенсу. Бавовною мешканці країни-агресора називають вибухи на їхній території, чи на території окупованих українських міст. Російською вони називають їх “хлопки”, а “хлопок” в перекладі на українську мову – бавовна. Українці навіть в такий непростий час змогли придумати жарт над ворогом.

“Бажаю здоровʼя кожному захиснику України і бавовни кожному ворожому місті самі знаєте де”, – пише співачка.

Даша Астафʼєва показала кадри з нової фотосесії
Даша Астафʼєва показала кадри з нової фотосесії

Одна з прихильниць у коменарях написала, що фотографії Даші стали для неї справжнім знаком згори:

“Минулого разу планувала намалювати картину з Бавовною – на болотах почався переворот. Сьогодні знов засіла за холст, зайшла в інсту, а тут ці фото. Це точно знак. Намалюю картину, може в цей раз все пройде до кінця”, – написала дівчина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини