Екс-дружина Віталія Кличка показала фото з сином: наступник мера Києва переріс батька щонайменше вдвічі

Очільник столиці та найпопулярніший мер Віталій Кличко зростив разом з колишньою дружиною справжнього сина-красеня. Дізнайтеся, як виглядає підрослий спадкоємець урядовця.

Кличко Віталій став дуже визначною фігурою у суспільно-політичному житті українців, завоювавши авторитет своїми спортивними досягненнями. Навіть на своїй високій посаді йому вдалося зберегти довіру фанатів, яких цікавлять не лише досягнення роботі, а й особисте життя знаменитості.

Так, нещодавно у мережі спливла світлина середнього сина зірки, який вже став дорослим юнаком. Хлопець народився у 2005-му році, йому 18, але він точно переріс свого татка, прославленого своїм козацьким зростом у 2,01 метр. Схоже, юнак побив рекорд батька, адже на фото виглядає набагато вищим за нього. Мама на фоні своєї дитини — просто сестра дюймовочки.

Екс-дружина Віталія Кличка показала фото з сином

Наступника керманича нашої столиці звати Максим-Олександр. На світлині, якою поділилася його ненька — він вже випускник. Школу закінчував у Євросоюзі. В інтернеті припускають, що навчальний заклад міг бути у Британії або Німеччині. Куди саме буде поступати хлопець, щоб отримати вищу освіту — не відомо. Втім, у мережі підозрюють, що скоріше за все це буде не наше національне ВНЗ.

Екс-дружина Віталія Кличка показала фото з сином

Ну, а самого Віталія на випускному вечері сина не було. Це й не дивно, адже пан Кличко нині має бути в Україні та пильнувати Київ.

Нагадаємо, що з матір’ю своїх дітей, Наталією Єгоровою відомий політик розлучився, пробувши у шлюбі з 1996-го року. Подружжя привело у світ двох синів, власне Максима-Олександра, його старшого брата Єгора-Даниїла та дочку Єлизавету-Вікторію. Як тепер живуть наступники мера столиці — не відомо, власне і про своє розлучення пара тривалий час не розповідала на загал.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини