“Понад 2 мільйони євро”: Оля Полякова розповіла, скільки віддала зі своїх гонорарів на захист України

Відома співачка Оля Полякова у розпалі суперечки несподівано випалила, скільки віддала кровних грошей на захист України. Сума чимала і Суперблондинка ні про що не шкодує.

Чимало зірок нині допомагають ЗСУ та підтримують фронт: благодійні збори, меценатські внески… Вони купують генератори та відправляли на евакуацію херсонців найнеобхідніше. Співачка Оля Полякова розповіла під час відповідей на коментарі своїх хейтерів, скільки їй вдалося дати коштів на допомогу Україні.

Оля Полякова відпочиває за кордоном
Оля Полякова розповіла, як допомагає країні

Висловилася артистка не просто так, адже вступила у дискусію стосовно своєї участі у параді-прайді у Лондоні та не втрималася, щоб не поставити на місце користувачку Інстаграму, яка дорікнула зірці за її публікації і позицію. Мова зайшла за кошти і тому Суперблондинка написала:

“Краще не розказувати мені, куди мені вкладати свої гроші. Я задонатила понад 2 мільйони євро! А ви?”

Оля Полякова назвала суму, яку задонатила на захист України

Цікаво, що дану інформацію неможливо знайти в інших джерелах та коментарях співачки для медіа. Втім, це не означає, що артистка могла собі навмисне щось приписати. Знаменитість не раз оголошувала благодійні збори, а ще долучилася копійкою до проєкту “Дитинство без війни”, куди направила прибутки з концертів, сумою у півмільйона гривень.

Зірка не приховує, що їй дуже сильно болить за все, що сталося з країною. У перші дні, коли ворог наступав на Київ, Оля та її родина одними з перших дізналися на власному досвіді, що таке “руський мир”, адже окупанти відправили на той світ подружку дочки Полякової, яка з родиною намагалася просто втекти від війни. Про цей випадок Суперблондинка буквально кричала у соціальних мережах.

Згодом селебріті повністю перейшла на українську та трансформувала свої пісні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини