Оля Полякова на фоні розповідей про погане самопочуття показала дві смужки на тесті: все очевидно

Нещодавно Оля Полякова розповідала про погане самопочуття і знову вийшла до своїх прихильників у сторіз, показавши дві смужки на тесті. Все одразу прояснилось.

Українська співачка Оля Полякова завжди відверта зі своїми прихильниками та нічого від них не приховує. Днями зірка розповіла своїм прихильникам про своє погане самопочуття. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що з нею трапилося.

Зараз Оля Полякова знаходиться в Лондоні і там дещо прихворіла. Як розповіла сама співачка, вона відчула сильну слабкість, головний біль та втому, тому вирішила не нехтувати своїм здоровʼям і купити всі необхідні ліки для покращення її стану, але покупка ліків у Лондоні влетіла зірці в копієчку. Співачка витратила на необхідні препарати майже 10 тисяч гривень і була трішки обурена такими витратами.

Крім цього, Оля вирішила зробити тест на корону, щоб переконатися, що вона нею не захворіла і все добре. Тест зірка купувати в аптеці, який можна зробити вдома самому, але результат його був не дуже втішним. Полякова показалася у сторіз з двома смужками на тесті, які говорять про те, що вона захворіла короною.

Оля Полякова показала дві смужки на тесті
Оля Полякова показала дві смужки на тесті

Артистка повідомила, що тепер всі її плати потрібно скасовувати, бо вона два тижні змушена сидіти на карантині та лікуватися від недуги. Однак, наступного дня з самого ранку співачка вийшла у сторіз і можна побачити, що вона знаходиться у громадському місці серед людей. Зірка пояснила, чому вона не на карантині і що планує робити цілий день.

“Ну що, дорогенькі мої, я вже лечу в Канни, тому через дві години буду там. Я вже здорова, тест у мене негативний, тому можу й без маски. Хоча маска в мене є. На обличчі”, – розповідає Оля Полякова.

Оля Полякова перехворіла короною
Оля Полякова перехворіла короною

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини