У 26-річної екс-підопічної Потапа Мішель Андраде сталося “поповнення”: “Наша дружба переросла”

Відома українська співачка та колишня підопічна продюсера та репера Олексія Потапенка Мішель Андраде розповіла про важливий крок, на який довго наважувалась

Мішель Андраде, відома українська співачка та блогерка, здобула особливу популярність, коли працювала та розвивалась під наставництвом популярного продюсера та музиканта Олексія Потапенка. Пізніше зірка продовжила свій самостійний шлях, а нещодавно стало відомо про новий важливий виток  у кар’єрі артистки. Так, подруга знаменитості повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм про запуск їхнього спільного проєкту.

Аліна Гисева розповіла, що тепер вони з Мішель Андраде будуть вести подкаст “Юр нот елоун”. Зіркова подруга назвала спільний проєкт зі співачкою щирим, адже в рамках цього подкасту їхні гості ділитимуться з ними найпотаємнішими подробицями, які раніше не могли розповісти нікому. В результаті, запевнила Аліна Гисева, кожному стане набагато легше.

Експідопічна Потапа Мішель Андраде з подругою запустила новий проєкт
Експідопічна Потапа Мішель Андраде з подругою запустила новий проєкт

“Ідея подкасту народилась із наших буденних розмов. Ми, як і мільйони друзів, ділимось болями з приводу стосунків, обговорюємо кар’єрні страхи, і звісно, плачемось одна одній про найсокровенніше. І, меджик, поділившись, стає легше, правда ж?” – пояснила концепцію нового подкасту подруга Мішель Андраде.

Знаменитість також додала, що полегшення приходить не лише після щирої розмови, але й після зізнання друзів у тому, що в них колись були такі самі проблеми. За словами Гисевої, основна мета нового подкасту – допомогти людям подолати внутрішні страхи та зовнішні проблеми.

За словами Аліни Гисевої, вони з Мішель Андраде вирішили, що час їхнім дружнім посиденькам вийти на новий рівень, аби допомогти слухачам усвідомити, що у когось можуть бути схожі проблеми, а отже – життя не таке важке. Знаменита українська блогерка анонсувала перший випуск нового подкасту та зазначила, що він вийде 14 липня. Крім того, зірка запропонувала шанувальникам відгадати, хто ж стане першим гостем їхнього з Андраде нового проєкту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини