Розкрито неприємну правду про Анастасію Заворотнюк: колега по цеху розповів те, про що мовчить її родина

Відома російська актриса стала особливо популярною після головної ролі у серіалі "Моя прекрасна няня". Нещодавно товариш і колега зірки розкрив неочікувану правду про знаменитість

Анастасія Заворотнюк, відома російська актриса кіно й театру, давно здобула славу та популярність серед своїх шанувальників. Знаменитість багато років поспіль будувала кар’єру та знімалась у різних цікавих стрічках, але в один момент все життя актриси повністю перевернулось. У Заворотнюк знайшли онкологію, з якою вона бореться вже понад три роки.

Увесь цей час поруч із зіркою знаходяться її рідні та близькі. Ба більше, попри те, що з 2019 року знаменитість не з’являється на публіці та не знімається у фільмах чи серіалах, публіка продовжує постійно згадувати про Заворотнюк. Так, наприклад, нещодавно зірковий колега актриси розповів не дуже приємну правду про її характер. Виявляється, що у час своєї активної професійної діяльності знаменитість часто неприємно вражала навколишніх своєю поведінкою.

Про це розповів зірковий стиліст Олександр Рогов. За його словами, знаменита російська актриса до свого захворювання була неймовірно вимогливою та дуже гордовитою. Проявлялось це у повсякденній поведінці зірки. Рогов пригадав, як працював з актрисою на зніманнях реклами. Тоді їй привезли одяг з популярних мас-маркетів Zara і Massimo Dutti, втім Заворотнюк у такому вбранні зніматись відмовилась.

У мережі розкрили неприємну правду про Анастасію Заворотнюк
У мережі розкрили неприємну правду про Анастасію Заворотнюк

Олександр Рогов пригадав, що тоді зірка кінематографу у неповажливому тоні почала вимагати принести їй одяг від люксових брендів. Анастасія Заворотнюк, за спогадами стиліста, заявила, що вона знімається виключно у дорогому одязі, а бренди, представлені на ринку мас-маркет, для неї – занадто дешеві.

Тоді, пригадує Олександр Рогов, Анастасію Заворотнюк вирішили провчити та просто перешили бирки з люксових нарядів на “дешевий” одяг, від якого актриса відмовилась. Стиліст зазначив, що тоді Заворотнюк не помітила такого обману, а, побачивши назви дорогих брендів, одразу заспокоїлась.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини