“Не випускають”: Андрій Хветкевич зізнався, чому його мама не може покикинути Мексику і переїхати

Андрій Хветкевич, який вже вдруге зіграв весілля зі своїм коханим чоловіком, розповів про свюо маму, яка ніяк не може покинути Мексику і переїхати до Америки.

Учасник “Холостячки-2” зі Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич не приховує подробиць зі свого особистого життя і не боїться показати свого коханого. Ба більше, чоловіки вже двічі зіграли весілля і продовжують щасливо жити у спільній квартирі. Відомо, що друге весілля пара зіграла в Мексиці, на якому була присутня навіть мама Андрія, але з виїздом жінки з країни виникли певні труднощі. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, в чому справа.

Про це Хветкевич розповів під час свого онлайн-інтервʼю зі Славою Дьоміним. Слава запитав про квартиру в Дніпрі та маму, яка переїхала до Андрія, але все виявлиося не так просто, як мало би бути. Мама приїхала в Америку до Андрія по програмі “YouForYou”, а після цього поїхали до Мексики і оформили таку ж програму для повернення в Америку, але мамі чоловіка відмовили у виїзді з країни.

“Ми подали заявку до США, щоб можна було повернутися з Мексики, але так сталося, що після весілля нам відмовили від повернення. Мама зараз в Мексиці вже другий місяць. Я подав нову заявку, нам також відмовили. Це вказує на те, що програма працює лише один раз, а ми цього не знали”, – розповідає чоловік.

Андрій Хветкевич розповів про свою маму
Андрій Хветкевич розповів про свою маму

Зараз жінка знхаодиться там на курорті і очікує міграційної візи. Співбесіда з цього приводу назначена у Франкфурті. Андрій зізнається, що його мама не хоче повертатися до України через постійні обстріли, вибухи і таке інше, навіть попри те, що рік жила в Україні.

“Вона спочатку не хотіла їхати, але потім погодилася. Спочатку, вона їхала на весілля і це був привід, щоб приїхати, але коли вона побувала у нас, їй дуже все сподобалося і вона хоче залишитися”, – додає Андрій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини