Чоловік Катерини Репяхової Віктор Павлік зізнався, як ставиться до дружби з колишніми: “Є осадочок”

Відомий український артист Віктор Павлік чесно зізнався, як він ставиться до спілкування з колишніми та до спілкування всіх колишніх між собою.

Ні для кого не секрет, що Віктор Павлік вже тривалий час будує стосунки з Катериною Репяховою, але в чоловіка також є й колишня дружина. Артист вирішив розповісти, як він ставиться до спілкування колишніх партнерів навіть після розлучення та чи нормально, коли колишні жінки чи чоловіки починають спілкуватися один з одним.

Володимир Остапчук запустив свій новий проєкт “Мекнув – питайте” разом з Катериною Полтавською. Кожного випуску телеведучий запрошує до себе двох зіркових гостей, з якими вони спілкуються на ту чи іншу тему і відповідають на запитання від прихильників шоу. Цього разу гостями стали Микита Добринін і Віктор Павлік, а темою для обговорення були колишні партнери і дехто з прихильників поцікавився, чи нормально спілкуватися зі своїм колишнім, якщо ви вже розлучилися.

Віктор Павлік розповів про ставлення до спілкування з колишніми
Віктор Павлік розповів про ставлення до спілкування з колишніми

Що стосується спілкування колишніх між собою, то Павлік каже, що це цілком можливо. Мається на увазі, до прикладу, спілкування колишньої дружини та теперішньої дружини якогось чоловіка.

“Я знаю випадок, коли чоловік з дружиною їдуть на відпочинок і беруть із собою колишню дружину разом з дитиною. Таке може бути, це кльово”, – розповідає Павлік.

Однак, що стосується спілкування зі своїми колишніми без причини, то Павлік не підтримує такої ініціативи. На думку чоловіка, завжди залишається осадочок, який не дає нормально спілкуватися. Володимир Остапчук пожартував про те, що колишні дружини можуть між собою спілкуватися і створити один чат, де будуть обговорювати свого колишнього чоловіка.

“Я таке підтримую, щось замутимо”, – жартує Віктор Павлік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини