Улюбленець Огнєвіч Андрій Хветкевич готується стати батьком: з коханим чоловіком Феліпе обирають ім’я дитині

Учасник другого сезону реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Хветкевич повідомив, що зі своїм коханим чоловіком зовсім скоро може стати батьком їхнього спільного первістка

Відомий український бізнесмен, який нині живе та працює за кордоном, цьогоріч відгуляв весілля зі своїм коханим чоловіком. Стосунки зіркової пари почались дуже давно – ще задовго до участі Хветкевича в “Холостячці”. Втім, лише після фіналу проєкту закохані змогли возз’єднатись і почати все з чистого листа. Тепер Андрій і Феліпе перебувають у шлюбі та часто задумуються про те, щоб стати батьками.

У новому інтерв’ю Хветкевич висловився про своє особисте життя. Так, знаменитість зізнався, що вони з Феліпе вже обговорювали можливість стати батьками, втім поки що їм заважає один момент. Чоловік у коментарі для журналіста Слави Дьоміна розповів, що спершу вони з коханим хочуть заробити достатньо коштів для забезпечення майбутньої дитини.

Крім того, як повідомив у новому інтерв’ю Андрій Хветкевич, вони з коханим чоловіком планують скористатись послугами сурогатної мами. Таке задоволення – не з дешевих, тому першочергово зірковій парі потрібно влаштувати фінансову складову свого життя. Андрій Хветкевич зазначив, що його бізнес базується в Україні, а після початку повномасштабної війни компанії приносять набагато менше доходу.

Андрій Хветкевич висловився про народження первістка
Андрій Хветкевич висловився про народження первістка

Учасник другого сезону популярного реаліті “Холостячка” розповів, що вони з коханим чоловіком обговорювали можливість стати батьками, втім поки що не поспішають із цим. За словами знаменитості, спершу він хоче влаштувати стабільне майбутнє для себе та Феліпе, а вже потім замислюватись про народження первістка.

“Я хочу, щоб було все більш стабільно у нашій сім’ї. Якщо ми будемо займатися цим питанням про дитину, це буде сурогатне материнство, і це недешево. Мені потрібно як мінімум 50 тисяч доларів на початок цього процесу, це не маленькі гроші”, – зізнався у новому інтерв’ю Андрій Хветкевич.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини