Така фотосесія “не по зубах” навіть дорослим: донька Полякової показала сміливі кадри з лондонським бойфрендом

Відома українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок. Старша Маша після переїзду за кордон встигла знайти бойфренда, стосунки з яким активно висвітлює в мережі

Оля Полякова, відома українська співачка, свого часу вийшла заміж за бізнесмена Вадима Буряковського. У шлюбі зіркова пара стала щасливими батьками спільних доньок – молодшої Аліси та старшої Маші, яка минулого року закінчила навчання у школі. Після випуску дівчина переїхала жити за кордон. У Великобританії зіркова донька вступила до університету та встигла не лише втягнутись у ритм нової країни, але і влаштувати особисте життя.

Так, раніше Маша Полякова вже розповідала, що почала стосунки з бойфрендом Артуром, який також навчається на першому курсі в лондонському університеті. Юна парочка часто демонструє особисте життя на своїх сторінках у різних соціальних мережах. Так сталось і нещодавно. У своєму блозі в Інстаграмі Маша Полякова показала романтичні та водночас зухвалі кадри з бойфрендом.

На одній із фотографій донька відомої української співачки цілувала свого хлопця в його міцних обіймах. Зіркова пара виглядала закоханою та захопленою діями одне одного. На ще одній фотографії, якою Полякова молодша поділилась із фанами, вона з бойфрендом показувала на камеру доволі неприйнятні жести. Одягнені вони були у стильні образи.

Старша донька Олі Полякової Маша показала сміливі кадри з фотосесії з лондонським бойфрендом
Старша донька Олі Полякової Маша показала сміливі кадри з фотосесії з лондонським бойфрендом

Нагадаємо, що в інтерв’ю для Слави Дьоміна Маша Полякова розповідала про те, що відбувається між нею та її новим бойфрендом. За словами доньки української артистки, у них все серйозно, адже вони навіть встигли познайомитись із батьками одне одного. Так, донька Полякової розповіла, що її мама й тато вподобали вибір своєї дитини.

Цього ж не можна сказати про батьків Артура, бойфренда Маші Полякової. Принаймні, сама дівчина так думає. Дівчина розповіла, що їй здалось, ніби вона не дуже сподобалась батькові свого бойфренда. Разом з тим, донька Суперблондинки зізналась, що з мамою коханого одразу зуміла знайти спільну мову.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини