Поголився наголо та зробив купу пластичних операцій: як сьогодні виглядає скандальний “екс” Пугачової Кіркоров

Скандально відомий російський артист нещодавно вкотре здивував публіку. Одіозний артист знайшов новий спосіб епатувати та поголився наголо, залишивши лише ледве помітний чуб

Відомий російський співак Філіп Кіркоров останнім часом не припиняє дивувати публіку своєю поведінкою. Навіть найзапекліші прихильники знаменитості не втомлюються заявляти, що артист перегинає палицю. Хай там як, але навіть численні пластичні операції не подарували співакові заспокоєння, тому він вирішив кардинально змінити зачіску. Тепер Філіп Кіркоров ходитиме лисим.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм скандально відомий російський артист розмістив кадри, на яких зображений із новою зачіскою. Знаменитість, який у минулому доволі довго перебував у стосунках з Аллою Пугачовою, вирішив прибрати свої довгі пасма, а натомість залишити ледве помітний чуб. Тепер Філіп Кіркоров ходить майже лисим.

Філіп Кіркоров змінив зачіску та тепер став лисим
Філіп Кіркоров змінив зачіску та тепер став лисим

До нового образу відомого російського артиста важко звикнути, адже останні роки він доволі довго носив зовсім іншу зачіску. Після новини про те, що Філіп Кіркоров зістриг своє волосся, у мережі одразу почали будувати теорії, з чим це може бути пов’язане. Так, спершу шанувальники “поставили” на те, що артист може таким чином намагатись приховати своє спадкове або вікове облисіння. Тим часом інша частина мережі зробила дещо інший висновок.

Оскільки останнім часом Філіп Кіркоров особливо захопився пластичними операціями, чимало користувачів Інтернету припустили, що той готується до наступної маніпуляції. На думку публіки, співак міг поголитись, аби підгодуватись до пересадки волосся, адже ця операція передбачає попередню зміну зачіски.

Хай там як, але за останній рік скандально відомий артист і справді доволі часто змінював себе. Так, наприклад, раніше Філіп Кіркоров вирішив повернути собі молоде тіло хірургічним методом і ліг під ніж спеціаліста, аби той зробив йому прес. Також співак без сумнівів робив пластику і на своєму обличчі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини