Зірковий блогер розкрив реальну причину, чому Гайтана більше не виступає і не пише пісні: “Чоловік забороняє”

Зірковий український блогер назвав причину, чому відома співачка Гайтана пішла зі сцени та більше не записує нові пісні. На думку Беспалова, у цьому замішаний її чоловік

Відома українська співачка Гайтана давно здобула популярність серед своїх шанувальників. Творчість знаменитості свого часу стала буквально проривом в українському шоубізнесі, а її піснями захоплювались і продовжують захоплюватись тисячі прихильників. Втім, сьогодні артистка приділяє весь свій час та увагу сім’ї і вихованню дитини. Нещодавно зірковий блогер і пліткар Богдан Беспалов висловився про павзу в діяльності Гайтани.

Так, знаменитість натякнув на причини раптового зникнення артистки зі сцени та зізнався, що йому здалось, ніби в цьому може бути замішаний чоловік Гайтани. Богдан Беспалов зазначив, що нещодавно мав нагоду поспілкуватись із чоловіком відомої української співачки, а після короткого діалогу зробив висновки, які його не можуть потішити.

Богдан Беспалов хотів попросити в артистки про інтерв’ю та вийшов на контакт із її чоловіком, продюсером Олександром Ессамі. Втім, за словами блогера, той відмовив йому. Зірковий пліткар Беспалов зазначив, що таке відбувається вже не вперше, а тому в нього складається враження, ніби чоловік Гайтани може забороняти їй писати і нові пісні.

Богдан Беспалов припустив, чому Гайтана завершила кар'єру та пішла зі сцени
Богдан Беспалов припустив, чому Гайтана завершила кар’єру та пішла зі сцени

Слід зазначити, що зірковий блогер не стверджував, що його слова є абсолютною істиною, втім зауважив, що в інтерв’ю чоловік Гайтани відмовляє не лише йому, але й багатьом іншим журналістам. Хай там як, але врешті Беспалов заявив, що йому шкода, адже відома українська співачка заслуговує на те, аби бути зіркою.

Нагадаємо, що Гайтана була особливо популярною на початку та в середині 2000-х років. Втім, із часом слава зірки поступово згасала, а 2021 року вона оголосила, що завершує свою кар’єру. Аргументувала таке рішення відома артистка бажанням більше часу приділяти своїй родині та вихованню доньки, яку народила 2017 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини