Костянтин Грубич у річницю загибелі доньки показав її архівне фото: від ведучого намагаються приховати правду

Відомий український телеведучий Костянтин Грубич пригадав свою доньку, яка відійшла у вічність 9 років тому. Знаменитість показав її архівну фотографію та поділився думками

Костянтин Грубич, відомий український телеведучий і зірка “Сніданку з 1+1”, пригадав свою доньку Ольгу, яка відійшла у вічність дев’ять років тому. Знаменитість поділився архівною фотографією рідної дитини. Щемливий допис на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікував до дня загибелі доньки 12 липня. Дівчини не стало, коли їй виповнилось лише 17 років.

Грубич поділився важкими думками та зізнався, що уві снах донька й досі приходить до нього. Ведучий розповів, що такі сновидіння для нього найцінніші, втім, коли він прокидається, серце вкотре розбивається на мільйони дрібних шматочків. Знаменитість подякував кожному, хто 9 років тому підтримав його та родину у день, коли не стало Ольги.

Ведучий опублікував на своїй сторінці архівну фотографію доньки Ольги. На кадрі дівчина позує зі спини, а перед надрукованою фотографією у рамочці стоять красиві квіти. Спершу, зізнався Костянтин Грубич, він сумнівався, чи варто публікувати допис, присвячений пам’яті його доньки. Втім, зрештою відомий український ведучий таки наважився на такий крок, адже впевнений, що його дитина заслуговує на те, щоби про неї пам’ятали.

Костянтин Грубич показав, якою була його загибла донька Ольга
Костянтин Грубич показав, якою була його загибла донька Ольга

Втім, додав Костянтин Грубич, були в нього й інші мотиви поділитись спогадами про загиблу доньку. Відомий український телеведучий наголосив, що не бажав зібрати “сумні лайки”, він хотів підтримати своєю розповіддю батьків, які теж передчасно поховали власних дітей. Грубич зазначив, що час у цьому випадку не лікує, а таке горе ведучий називає найбільшим із можливих нещасть. Ведучий порадив батькам, які втратили своїх дітей, намагатись максимально відволіктись і зробити все можливе, аби тільки рвати собі душу.

Нагадаємо, що відомий український телеведучий і досі не знає, хто винний у загибелі його доньки Ольги. 9 років тому дівчина поверталась вночі додому, а на одному з пішохідних переходів Києва її збив невідомий водій та втік. Костянтин Грубич вважає, що правоохоронні органи намагаються приховати від нього правду, адже її доньку погубила “непроста людина”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини