“Суцільний нічний жах”: екс-кохана Тараса Цимбалюка зізналася, як їй живеться після розлучення

Тарас Цимбалюк та Тіна Антоненко вже тривалий час знаходяться у форматі колишніх. Дівчина вирішила розповісти, як склалося її життя після розлучення.

Після розлучення з Тіною Антоненко життя Тараса Цимбалюка почало складатися найкращим чином. Зараз в чоловіка нові стосунки зі Світланою Готочкіною, з якою вони разом проводять багато часу, працюють і живуть у своє задоволення навіть в умовах повномасштабного вторгнення, що не можна сказати про особисте життя самої Тіни Антоненко.

Дівчина в Мережі вирішила розповісти, як минув весь 2022 рік і чому він видався для неї найскладнішим роком у житті. Зірка була дуже відвертою і її розповідь по-справжньому розлучила багатьох прихильників.

Тіна Антоненко розповіла про своє життя після розлучення з Цимбалюком
Тіна Антоненко розповіла про своє життя після розлучення з Цимбалюком

Виявляється, що дівчина після розлучення була у дуже скрутному фінансовому становищі. В неї не було коштів, початок повномасштабного вторгнення і вона почувала себе максимально розбитою людиною. Крім цього, Антоненко дуже складними зусиллями вивезла бабусю з дідусем з окупованого Маріуполя, але через проблеми у житті їй довелося повернути їх назад.

Тіна Антоненко розповіла про своє життя після розлучення з Цимбалюком

Дівчина розповіла про хворобу свого кота в один час із прийомом бабусі в себе вдома, їй було дуже складно. Тіна живе в маленькі квартирі-студії, тому місця для двох біженців, для неї і для хворого кота фізично було знайти дуже складно. Через це бабуся запропонувала відвезти її до Бердянська, де живе її син, тому вона зараз знову знаходиться в окупації.

Крім цього, в зірки почалися сильні проблеми зі шкірою та з жовчним міхуром. Зірка навіть пішла працювати продавцем до магазину, бо в неї закінчилися гроші, які вона витратила на донати та на всі свої потреби.

“Я втратила гроші на початку вторгнення, пішла працювати продавцем в магазин”, – додає Антоненко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини