“Буду любити всіх”: Леся Нікітюк після скандального розставання розповіла про майбутні плани на дітей і шлюб

Відома українська телеведуча та блогерка розповіла про своє ставлення до родини та стосунків. Крім того, зірка зізналась, чи замислювалась вже про народження дітей

Леся Нікітюк, відома українська телеведуча та блогерка, нещодавно вирішила поспілкуватись зі своїми шанувальниками. Знаменитість запропонувала фанатам поставити їй запитання у спеціальному віконці. Звичайно, чимало питань від фанатів стосувалось особистого життя зірки. Так, наприклад, у неї поцікавились, чи замислювалась вона вже про власних дітей.

Леся Нікітюк про своє особисте життя

У відповідь на запитання про те, чи планує вона дитину, Леся Нікітюк упевнено заявила, що це, звичайно, входить в її плани. Ведуча не стала приховувати правду та чесно зізналась, що вона просто обожнює дітей, тому в шлюбі з надійним чоловіком, готова стати мамою. Втім, розповіла блогерка і ще одну історію, яка дуже повеселила її фанатів.

За словами Лесі Нікітюк, її племінниці не так сильно бажають, аби їхня тітка ставала мамою. Річ у тім, що малята вважають, ніби ведуча опиниться на боці своїх дітей і буквально забуде про племінників. Проте, ведуча коротко та зрозуміло зазначила – вона буде любити всіх і кожного.

Відома українська ведуча Леся Нікітюк розповіла про своє особисте життя
Відома українська ведуча Леся Нікітюк розповіла про своє особисте життя

Крім того, висловилась Леся Нікітюк і про стан речей на романтичному фронті сьогодні. Знаменитість зізналась, що вона ні з ким не зустрічається та жартівливо додала, що про ситуацію з “режисером і оператором” вона розповідати не стане.

Нагадаємо, що мова йде про ситуацію, коли знаменитість насміхалась із чуток про те, що на початку повномасштабної війни її бойфренд покинув її задля того, щоб вбігти за кордон. Коли Леся Нікітюк почула ці слова, її було вже не зупинити. Блогерка, як і завжди – з гумором, зазначила, що й справді таємний кавалер злякався сирен, забрав її гаманець і втік із дому. Хоча й Нікітюк сама не спростовувала чутки, зрозуміло, що ніякого невідомого бойфренда в зірки не було.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини