Христина Горняк влаштувала публічні розбірки з Остапчуком через спільний будинок: “Дурили і брехали”

Христина Горняк вже тривалий час розлучилася з Володимиром Остапчуком, але колишнє подружжя ніяк не можуть поділити спільний будинок, в якому Остапчук вже починає жити з новою дружиною.

Володимир Остапчук та Христина Горняк розлучилися майже рік тому і стільки ж часу чоловік перебуває у стосунках з 22-річною Катериною Полтавською. Відомо, що в колишнього подружжя залишився спільний будинок, який вони планували облаштувати та будувати щасливе спільне життя, але цього зробити так і не вдалося.

З початком повномасштабного вторгнення Христина покинула Україну і тому поділ майна призупинився, до будинку справа так і не дійшла, але Володимир не втрачає часу дарма: потихеньку чоловік обживається у будинку з Катериною Полтавською, яка має власні плани на будинок. В соціальних Мережах зʼявилося фото Остапчука з будинку, де він наводить власні порядки.

“Щось руйнується, щось будується”, – написав Остапчук в описі під фото.

Володимир Остапчук обживається в спільному з Горняк будинку
Володимир Остапчук обживається в спільному з Горняк будинку

Оскільки Христину ніхто не поставив до відома про початок будівництва на їхній спільній території, дівчина вирішила відреагувати на самоврядування колишнього на загал. Горняк опублікувала серію сторіз з роздумами про те, що вона хотіла вирішити все мирно, але “хтось” зробити цього ніяк не хоче.

“Кажу як є, бо знаю, що це прочитає і мій колишній. Я хотіла вирішити все по-мирному, навіть була готова відійти від рівності часток, але я не хочу, щоб мене дурили, брехали та крали. Тому курс на Злоче Прованс”, – пише дівчина.

Христина Горняк влаштувала розбірки з Остапчуком
Христина Горняк влаштувала розбірки з Остапчуком

Також Христина додає, що досі хоче піти на мирну угоду з Остапчуком, бо вирішувати справи через суд – це довга і дуже нервова робота, до якої вона зараз не готова. Також власним прикладом зірка хоче показати, як робити не потрібно і рекомендує укладати шлюбний договір, в якому все майно буде поділене навпіл.

“Хотілось без сварок, але одного мого бажання замало. Раптом прийде до опонента прозріння і тоді до суду не дійдемо”, – додає Горняк.

Христина Горняк влаштувала розбірки з Остапчуком
Христина Горняк влаштувала розбірки з Остапчуком

Популярне

Подібні новини