“Настав час працювати самій”: Аліна Гросу показала, як економить гроші у Штатах на власній зовнішності

Аліна Гросу декілька місяців тому переїхала до Сполучених Штатів Америки і починає заново будувати своє життя. Зірка показала, на чому можна заощаджувати гроші.

Відома українська співачка Аліна Гросу любителька ділитися зі своїми прихильниками різними секретами та лайфхаками. Цього разу зірка розповіла, як та на чому можна зекономити гроші не лише в Америці, де вона зараз проживає, але й будь-якій іншій країні.

Співачка вийшла у сторіз до своїх прихильників у дуже незвичному вигляді: на голові рушник, на обличчі невідома маска білого кольору та й сама зірка замотана в домашній халат. Спершу можна подумати, що Аліна Гросу пішла до салону краси та наводить там марафет, але все простіше, ніж здається.

Аліна Гросу розповіла, як економить кошти
Аліна Гросу розповіла, як економить кошти

Таким чином артистка економить гроші проживаючи у Сполучених Штатах. Гросу каже, що сама фарбує собі волосся, робить маски для обличчя, а також манікюр. Зірка в жартівливій формі задумалася над тим, що з такою її багатофункціональністю пора вже відкривати власний салон краси.

“Пофарбувала волосся, зробила собі маску, зараз ще манік зроблю. Настав час відкривати власний салон і працювати самій. Бу!”, – пише Гросу.

Раніше Аліна розповідала, що життя в Америці й справді дороге. Вартість оренди звичайного житла стартує від 2 тисяч доларів, але для того, щоб підписати договір про оренду повинна бути банківська американська карта і дуже хороша кредитна історія. Без цього ви не зможете орендувати пристойне житло.

Аліна Гросу розповіла, як економить кошти в Америці
Аліна Гросу розповіла, як економить кошти в Америці

Також на оренду авто співачка витрачає чималі гроші, бо пересуватися без власного авто тут дуже складно і майже неможливо. Значні витрати припадають на інтернет та харчування. Буханка хліба в магазині коштує 6 доларів (221 гривню). Саме тому зірка намагається економити на салонах краси, бо прекрасно вміє робити все сама.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини