“Аж дим йшов”: Христина Горняк вперше розповіла про причини розлучення з Володимиром Остапчуком

Через поділ спільного будинку навколо експодружжя Христини Горняк та Володимира Остапчука загострилась увага. Дівчина вперше розповіла про причини розлучення.

Пара Христини Горняк та Володимира Остапчука багато в чому була для прихильників справжнім прикладом ідеальних стосунків, але щасливого кінця вони так і не отримали. Експодружжя розлучилися майже рік тому і досі ніхто не знає про істинні причини розриву. Ба більше, все трапилося дуже несподівано: прихильники помітили, що закохані не привітали один одного з річницею і запідозрили щось не те.

Як зʼясувалося пізніше, Христина та Володимир на той момент вже тривалий час були не разом. В пари залишився спільний будинок, який вони ніяк не можуть між собою поділити, але Володимир має на нього свої плани. Разом з новою коханою Катериною Полтавською вони починають обживатися у будинку, який також належить Христині Горняк.

Володимир Остапчук обживається в спільному з Горняк будинку
Володимир Остапчук обживається в спільному з Горняк будинку

Спочатку дівчина розповіла про це у соціальних мережах і пояснила, що хотіла мирно розв’язувати це питання, але її колишній не налаштований на таку угоду. Христина також сподівається, що Остапчук зможе дати ради та піти на компроміс, бо в іншому випадку Горняк звернеться до суду.

Після свого яскравого спічу у соціальних мережах ексдружина Остапчука опублікувала нове відео, в описі якого показала велику і сильну любов до самої себе. Зірка написала, що єдина людина, в якій вона впевнена на всі 100% – це вона сама, тому Христина себе любить і оберігає. Один з прихильників написав, що дівчина занадто себе любить, тому не дивно, що від неї втік Остапчук.

“Від людей, які люблять себе треба бігти, щоб аж дим йшов, бо вони можуть свої кордони захищати, а це ой як не цікаво декому”, – відповіла Христина.

Христина Горняк розповіла про причину розлучення з Остапчуком
Христина Горняк розповіла про причину розлучення з Остапчуком

Судячи з відповіді, однією з причин розлучення стало те, що Горняк не погоджувалася з усім у стосунках і могла правильно настояти на своєму, тому Володимиру це не подобалося.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини