Оля Фреймут показала всіх дітей від свого чоловіка-казаха: гарні карапузи нарешті приїхали в Україну

Ведуча Оля Фреймут повернулася в Україну. Знаменитість вперше приїхала додому від початку повномасштабного вторгнення і прихопила з собою своїх дітей. Як виглядають найменші у родині зірки?

Оля Фреймут, як і мільйони українок виїхала у 2022-му році в евакуацію до Європи. Вивезла маленьких діток, а свою старшу дочку Злату відправила на навчання до США.

Своїх наймолодших карапузів ведуча подарувала новому чоловікові, Володимиру Локотку.

Що відомо про чоловіка Олі Фреймут та її маленьких дітей?

У 2017-му році знаменитість вийшла заміж за Володимира Локотка, який обіймав високу посаду на “Новому каналі”. Статний чоловік — особа непублічна, а саме весілля зірки пройшло без зайвого пафосу: не було весільної сукні, тамади і святкових конкурсів. Селебріті розповідала, що не хотіла нічого з традиційної атрибутики і її влаштовувала скромна церемонія. До речі, прізвище Оля взяла свого коханого, але медійний псевдонім змінювати не стала.

Чоловік Олі Фреймут

Цікавою є біографія обранця Фреймут. Попри те, що він носить типове українське прізвище, сам народився у Казахстані. Проте, частину свідомого життя прожив у росії, навчався у москві. Втім, у 2006-му році приїхав будувати кар’єру в Україну.

На посаді генерального директора “Нового каналу” він відзначився сповна. Спершу його діяльність захейтили через те, що на екранах транслювалися російські медіа-продукти, які чимало глядачів вважали низькопробними, але вже у 2015-му курс було змінено на наші українські передачі.

А ось у росії обранець Ольги потрапив до санкційного списку.

Попри всі гойдалки у кар’єрі Володимиру разом з коханою вдалося побудувати міцну родину. У 2016 у пари народився син Валерій, у 2017 — донька Євдокія. Ось, як виглядають малюки знаменитого подружжя.

Діти Олі Фреймут і Володимира Локотка

Нагадаємо, що старшу дочку Злату Фреймут народила від першого чоловіка Ніла Мітчелла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини