Українські зірки, які вірять у містику та забобони: Ірина Білик, Леся Нікітюк та Саніна бояться чорних котів

Чималенька кількість українських зірок вірять у містику та забобони і навіть тримають вдома власні талісмани та обереги від темних сил і для власного захисту.

В українському шоу-бізнесі існує чимало забобонів і, як виявилося, наші зірки вірять у містику та захищають себе певними амулетами або користуються послугами “спеціалістів” у сфері магії та захисту від темних сил. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, які українські зірки й справді вірять у містичні події і яким чином рятуються від негативного впливу та емоцій від інших людей.

Юлія Саніна

Юлія Саніна зізналася, що вірить у забобони
Юлія Саніна зізналася, що вірить у забобони

Лідерка відомого українського гурту The Hardkiss не приховує, що вони з учасниками гурту намагаються не жартувати та не заливатися сміхом перед виступом. Зірки переконані, що через це щось може трапитись під час виступу і він буде зіпсований. До прикладу, бувають перепади світла або збій в роботі апаратури.

Ірина Білик

Ірина Білик носить із собою чарівний амулет
Ірина Білик носить із собою чарівний амулет

Артистка зізнається, що користується послугами екстрасенсів і вірить у потойбіччя. Кожного разу, коли вона їде на гастролі, то бере із собою амулет, який їй дав знайомий екстрасенс. Ірина каже, що це неабияк допомагає.

Надія Мейхер

Надія Мейхер вірить у містику
Надія Мейхер вірить у містику

Зірка “ВіаГри” переконана, що під час виступу чи будь-якої іншої діяльності є люди, які посилають їй негативні вібрації. На думку співачки, це погано впливає на неї, тому вона звертається до спеціалістів, які допомагають цю негативну енергію з себе зняти та заповнити свій душевний простір лише позитивом.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк користується послугами мольфарів
Леся Нікітюк користується послугами мольфарів

Хто б міг подумати, але Леся Нікітюк користується послугами мольфарів для того, що вони захистили її від негативного впливу. У зірки є знайомий мольфар, який робить їй спеціальну випічку, яка захищає від хвороб і негативної енергії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини