Ігор Кондратюк назвав розмір своєї пенсії, яка більша, ніж у Зіброва та Іво Бобула: “Досить пристойна”

Відомий український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк відверто розповів про розмір своєї пенсії та на які кошти живе під час повномасштабного вторгнення.

Ігор Кондратюк вперше отримав велику популярність завдяки проєкту “Караоке на майдані”. Чоловік зізнається, що він тоді непогано заробляв і справи в нього йшли дуже добре, але зараз він відійшов від проєктів та зйомок. Ігор займається волонтерством і живе на власну пенсію.

У новому інтервʼю Славі Дьоміну телеведучий вирішив розповісти про розмір своєї пенсії та загалом про зароблені за життя кошти. Ігор каже, що зараз знаходиться у статусі пенсіонера-волонтера і живе на власні заощадження, які заробив під час участі у відомих проєктах на різних телеканалах.

“Це ж не складно зайти у Вікіпедію і подивитися, скільки мені років. Також я збираю гроші для українських військових і в мене є офіційна пенсія. Пенсія в мене досить пристойна, але якщо порівнювати з пенсіями з суддей, то моя пенсія просто мізерна”, – розповідає Кондратюк.

Ігор Кондратюк зізнався, скільки отримує на пенсії
Ігор Кондратюк зізнався, скільки отримує на пенсії

Кондратюк зізнається, що його дружина не любить запитання про гроші та їй не дуже подобається, що Ігор про це розповідає, але розмір своєї пенсії він назвав. За словами артиста, сума доходить до 10 тисяч гривень, що є дуже великою сумою порівняно з тією, яку отримують звичайні пенсіонери.

На початку своєї карʼєри Кондратюк отримував близько двох тисяч доларів на місяць за одну проведену програму “Караоке на Майдані” і йому вдалося добре заощадити гроші. Всі кошти чоловік зі своєю дружиною тримали або в банку, або вдома і не робили ніяких вкладів у різні акції та таке інше.

“15 років тому вклади в акції та таке інше були чимось дивним, тому ми цього не робили”, – додає Ігор Кондратюк.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини