“Біла сукня, церемонія”: дружина Володимира Остапчука прокоментувала плани на грандіозне весілля з шоуменом

Обраниця відомого українського шоумена й телеведучого Володимира Остапчука розповіла про їхнє майбутнє весілля. Знаменитість зізналась, що вони планують свято на честь одруження

Дружина українського шоумена й телеведучого Катерина Полтавська активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто спілкується зі своїми шанувальниками та відповідає на запитання, які їх цікавлять. Так, наприклад, нещодавно зірка поговорила з підписниками про своє майбутнє весілля. Раніше Полтавська розповідала, що мріє про красиве свято на честь одруження, а тепер дівчина знайшла чоловіка, з яким хоче піти під вінець.

На особистій сторінці в Інстаграмі знаменитість запропонувала шанувальникам спитати в неї все, що їх цікавить. Користувачі мережі поцікавились, чи планує закохана пара святкувати весілля. Зокрема, шанувальники хотіли дізнатись, чи хоче на своєму святі Катерина Полтавська бачити класичну романтичну церемонію одруження та чи бажає одягати весільну сукню.

Зірка була небагатослівна, втім короткого “Так” вистачило, аби підтвердити всі думки шанувальників. Хоча дівчина Володимира Остапчука не пояснювала, чому вони з коханим відкладають весілля, можна припустити, що зіркова пара не хоче гуляти, поки в країні триває повномасштабна війна. Схоже, знаменитості влаштують справжнє свято вже після перемоги.

Катерина Полтавська розповіла про весілля зі своїм коханим Володимиром Остапчуком
Катерина Полтавська розповіла про весілля зі своїм коханим Володимиром Остапчуком

Нагадаємо, що відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук раніше був одружений двічі. Зі своєю другою дружиною знаменитість розлучився восени 2022 року, тоді ж знаменитість і почав стосунки з Катериною Полтавською. Зіркова пара познайомилась та зійшлась завдяки соцмережі Інстаграм – дівчина допомогла шоумену відновити доступ до заблокованої сторінки.

Довгий час закохані приховували факт роману, втім у квітні цьогоріч “здались” і розкрили таємницю. Відтоді Остапчук і Полтавська постійно демонструють кохання на особистих сторінках і часто з’являються на публіці разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини