36-річна Настя Каменських засвітилася без макіяжу та гарної укладки: “І зморшки під очима видно”

Чарівна українська співачка Настя Каменських не перестає дивувати своїх шанувальників натуральною красою. Як виглядає дівчина без фільтрів та косметики?

Нещодавно Настя Каменських вирішила здивувати своїх відданих підписників, опублікувавши приголомшливе селфі без фільтрів. На цьому захоплюючому “чесному” фото вона показала свою природну красу, вибравши образ без макіяжу.

З легкою посмішкою на обличчі Настя дивиться прямо в камеру, демонструючи свою заразливу впевненість. Її погляд підкреслював магнетичну привабливість її очей, які начебто поблискували. Можливо, це так приїзд Потапа повпливав на стан зірки, але вона здається розчуленною.

Те що справді привернуло увагу її підписників, так це її неслухняні, але неймовірно чарівні об’ємні кучері.

Одна з підписниць мило прокоментувала фото співачки:

“Така домашня. Обожнюю саме такі фото!”

Як виглядає Настя Каменських без макіяжу та укладки
Як виглядає Настя Каменських без макіяжу та укладки

Під фото Настя висловила свої почуття через наближення вихідних. У описі до посту вона радила своїм шанувальникам цінувати кожну хвилину та усі виняткові моменти, які пропонує життя.

Зірка розповіла,як важливо відійти від одноманітності повсякденного життя, заохочуючи кожного взятися за починання, про які вони давно мріяли.

У щирому посланні вона наголосила на важливості планування чогось особливого для себе, закликавши своїх шанувальників насолоджуватися кожною миттю, оскільки це стає все більш важливим у нашому швидко мінливому світі. Слова Насті були нагадуванням сприймати простоту життя та цінувати унікальність кожного дня.

Природня краса Насті Каменських
Природня краса Насті Каменських без макіяжу та укладки

На цьому знаковому селфі Настя Каменських без зусиль підкорила серця своїх шанувальників. Але не обійшлось, на жаль, і без хейту.

Декілька підписників все ж таки висловили своє негативне ставлення до зірки:

“Не та вже Настя, втратила весь шарм з дідом Потапом”

“І зморшки під очима видно, і це ж мабуть з операцією. Цікаво, як би я виглядала без неї”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини