Володимир Дантес і Даша Кацуріна розійшлись: шоумен вперше відповів на чутки про проблеми в стосунках

Після розлучення з першою дружиною відомий український шоумен Володимир Дантес почав стосунки з Кацуріною. Як у зіркової пари справи зараз, артист нещодавно розповів

Останній рік шанувальники відомого українського шоумена та співака Володимира Дантеса активно стежать за його особистим життям. Навесні торік артист розлучився з Надією Дорофєєвою, з якою будував стосунки понад 10 років. Співачка одразу закрутила роман із ресторатором Кацуріним, за якого у червні 2023 вийшла заміж. На романтичному фронті Дантеса все також склалось дуже чудово.

Знаменитість почав зустрічатись зі своєю подругою у минулому Дашею Кацуріною. Ще минулого року відомий український шоумен почав зустрічатись зі столичною рестораторкою та блогеркою. Зіркова пара перший час активно ділилась милими сімейними фотографіями, втім останнім часом вони буквально зникли з соціальних мереж. Шанувальники одразу почали перейматись.

Так, серед користувачів мережі почали гуляти чутки про те, що Володимир Дантес і Даша Кацуріна могли розлучитись. Довгий час шанувальники будували різні теорії та припускали, що їхні кумири й дійсно могли завершити стосунки. Знаменитості тим часом мовчали, втім нещодавно шоумен вирішив розставити всі крапки над “і”.

Володимир Дантес прокоментував стосунки зі своєю дівчиною Дашею Кацуріною
Володимир Дантес прокоментував стосунки зі своєю дівчиною Дашею Кацуріною

В інтерв’ю для української журналістки Маші Єфросиніної Володимир Дантес зізнався, чому останнім часом взагалі не коментує свого особистого життя та не розповідає про те, що відбувається між ним і його коханою Кацуріною. За словами знаменитості, нині у них з дівчиною настільки завантажений графік, що вони просто не встигають виходити в Інстаграм.

Володимир Дантес розповів, що не публікує нових фотографій із коханою не через те, що вони розстались, а через те, що вони просто по-іншому розставляють пріоритети. Знаменитість розповідає, що вони обирають провести час разом і відпочити, ніж “залити” новий кадр на свої сторінки. Ба більше, додав Дантес, раніше в нього вже були “інстаграмні” стосунки, тому він не хоче повторювати помилок. Таким чином шоумен натякнув на шлюб із Дорофєєвою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини